12 Nisan 2006


yemek istiyorum bu papatyaları,oyle seviyorum,onlarla uyumak ,uyanmak,banyo kuvetine koymak,koridora serpmek,evin butun girintilerine yerlestirmek istiyorum.20 yıl once olsaydı falına bakardım, ama artık kahve falı bile baktırmıyorum,olacakları biliyorum cunku.Hersey iyi olacak.L. daha az bencil,ben daha anlayıslı olucam.Bir cocuğumuz olacak.İstediğim işi ,istediğim parayla kabul etme luksum olacak.Evin damı akmıycak,bisikletle boğaz kıyısında dolasırken kimse cekil yoldan diye kornaya basmıycak ,istersem Londrada istersem İstanbulda yaşıycam,annem vicdan azabı yapmıycak,onlar ,ben ve sevdiklerim hep sağlıklı ve mutlu olucaz,falına bakmadığım papatyalar soyledi,onların yalancısıyım..

6 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Nes... Bütün dileklerin gerçek olsun tatlım:)Tüm kalbimle diliyorum. Okurken nedense gözlerim doldu. Kendimi mi buldum nedir?:)

10:31 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Şey bir şey daha:) Özür dilerim demin söylemeyi unuttum da. Papatyaların harika

10:33 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

chloe, cok saol..
demek once sana haber vericem dileklerim gerceklesince :)

12:40 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

O kadar güzel dilemissin ki, olmamasi imkansiz gibi geldi. Hatta benim kadar karamsar birinin bile icnde papatyalar actirdin. Bu arada en sevdigim cicektir papatya. Nese verir insan ruhuna.

7:31 ÖS  
Blogger YesilErik dedi ki...

Papatyalar cok guzel hakkaten. Insallah gerceklesir dileklerin.

10:32 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

hemsire ve yesil erik siz de oyle guzel geri donmussunuz ki benim posta size de atasım geldi papatyaları:)

1:45 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa