15 Haziran 2006

serpentine lido, hyde park

biz zavalli bedbaht londralilar,9 ay gunes yuzu gormedigimiz icin ki gecen temmuzda battaniyeyle tv seyrediyordum, 2 dakika gunes acip hava isindi mi kendimizi parklara atariz, aman ben londoner falan degilim, zaten sicakla aram iyi degildir hele istanbuldayken, ama burasi gunese hasret bir sehir iste.Efendim piknik yapilir burda parklarda,bikiniyle guneslenilir.( Bikiniyle cik bakayim macka parkina hangi insan suretine burunmus ayi yiycek seni !). Eh oyle de bir rahatligi vardir,uygardir burasi o anlamda.
sepentine lido, hyde parkin icinde, gole havuz susu verilmis, camur rengi karanlik su diye tanimlayacagimiz bir yer.Insanciklar da hava 30 dereceyi bulunca kendini bu suya atiyor,bilmez ki garip cesmeyi bodrumu marmarisi.Bi hevesle gidip o pis suyu gorunce"ben turkum kardesim benim suyum berrak da temiz de" deyip yari belime kadar girip geri ciktim.Mazallah suluk ciyan filan olur icinde neme lazim,gormuyosun ki bisi.Babasi bebegi suya sokuyo da,alacatiyi bilse oraya gidecek garip.
bu ben degilim, yok o kadar da degil yani londra dediysek,cannes plaji mi bu japon abla?
bu benim, haysiyetimle ipodumu dinlerim popomu acmam!

londonerlar lidoda suda cimerken..
serefli sularimizin kiymetini bilelim,gururla yuzelim,onlara ozenip bikiniyi kapip gulhane parkina kosmayalim,haydi saglicakla kalin.

ps.ha bu arada bu blog pek bi karamsar olmaya baslamisti, kendime biraz daha dikkat diyorum,olayi sulandirmak icin lidoydu,efenim bikiniydi size de kendime bi soluk aldiriyorum.

11 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Biliyor musun:) harika bir post bu valla haber değeri taşıyor:) Gazetecilik anlamında:) Seni çok öpüyorum sevgilerimle

1:32 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

muhabiriniz Nes londradan bildirdi ! :)

2:10 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

muhabirem hos geldin,londonona..ben acaba oraya gittim mi,gecen sene oyle sul bir yer kesfetmistik biz,hyde parkta bir tane varsa orasidir herhalde..ben hep kaybolulurm da ucsuz bucaksiz parkta hala:( bu arada bende sigaraya basladim,3-6 ay icmiyorum,sonra yine basliyorum,nappim,dedigin gibi ishtiyacim var..xx

11:16 ÖS  
Blogger YesilErik dedi ki...

Cok hos bir post olmus hakkaten. Ama en cok da kafanin biraz dagilmasina sevindim! Sevgiler.

11:25 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

sibelcim hyde parka pek gitmeyisimin nedeni benim de orda kaybolmam,kontrolu kaybetmeyi sevmiyorum ben ama sigara meselesini halledicem, sen de lutfen.
egom yakinda donuyorum, su an uzun bir sure buraya gelmiycem gibi gozukuyor maalesef ama kim bilir,tanri yardimcim olsun.
yesil erikcim postu begendigine sevindim,kafayi dagittim ama fiziksel anlamda, dagildim,zaman toparliyacak diye umuyorum.

1:58 ÖÖ  
Blogger JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

herhalde benim gibi biri her daim "blue" bir memlekette yaşayamazdı gibi geliyor. ben karanlığı, yağmuru çok sevmiyorum zira. ama bu yıl bitmeden bir londra seyahati var planlarımın arasında; hem hiç orada bulunmadım, hem de millerim aldı başını gidiyor:))
"haysiyetimle müzik dinlerim" kısmına bayıldım:)) dağıt kafanı boşver, üzülme.. ne olursa olsun "önce can" de hep.. bir de naçizane, karşındakine değerinden fazla değer verme.. erkekler sevdiklerini kırmak -bilerek ya da bilmeyerek- ve sonucunda karşısındakinin aldığın yaraları, hissettiği hüznü-boşluğu anlamamak gibi bir yeteneğe sahipler:)

10:07 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

erkekler hakkinda ki goruslerinde haklisin,benim canim da cananim da bir,sorun o dilaracim.E tabi londrayi gormelisin,ben de millerimle geldim bu sefer,pek ki$a birakmamaya calis,bu ziyarette londonum bana kisi yasatti ya neyse.Sabir..

10:53 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Yaşasın mayomu alıp Londraya geliyoruuum! Yok bi dakka burası da 143 derece bugün itibarıyla Ege ve Akdeniz sahillerimizde cennetten kalma anlar yaşanıyor. Yaa capon abla buraya gelmesin gerçekten işi zor..Canını sıkma,şunu düşün: beyaz donlarımızla dolaştığımız İstanbul plajları mı daha iyi Hyde park'ın dandik suları mı? yaaa..Kadınlar da bir insanı mahvedebilir şahsi kanaatimce ve gözlemlerime göre haha, oluyor yani! :)

12:14 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

valla mayosunu alip londona gelen ilk kisi olursun soyliyim

-nereye gittin yaz tatilinde
-londraya
-e bu yaz denize girmedin mi
-hyde parkda girdim
-ho ?

9:48 ÖÖ  
Blogger Didi dedi ki...

haha bayagi bir guldum, hakaten dogru. bayagi bi gec comment olcak gibi bu posta ama kusura bakmayiniz. gecen de ben de brick lane de sokakta boyle binalarin arasinda yapma plaj gordum, sezlonglar falan sermisler bi de, sanki plajmis havasina sokmuslar bayagi bi kendilerini de. acidim valla cidden. neyse ayricana hosgeldiniz diyorum. =)

1:58 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

ah didicim bu sefer hic hosgelmedim hic hosbulmadim,neyse.
adamlarin plaji sehrin icine kurduklari plajimsilar olabiliyor iste,bricklane'e yakinim ben aslinda,bi bakmak lazim.

12:34 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa