14 Aralık 2006

friends

2 ulke arasinda devamli gidip gelmekten yerel dizileri takip etme imkanim fazla olmuyor, ama ben de oyuncuyum ve memleketimin dizilerinde neler olup bitiyor bilmem lazim diye baktigim zaman bile 5 dakikada olayi anliyor, hikayenin nereye gidecegini kavriyor ve bundan feci sıkılıyorum.Al sana cennet mahallesi denen sacmalik yillardir devam ediyor ama benim oynadigim bazi cok iyi dizi bikac bolum sonra reyting kurbani olabiliyor.Zaten yarim kadar yetenekli olamayanlar turkiyede bir halt oldu benden fazla bisey olamadi.E sen galalarda elinle ickinle gozukme,yonetmenlere cilve yapip rol isteme, reinaydi,lailaydi fellik fellik gezmezsen bu kadar sekerim.
neyse efenim konumuz friends di nerelere geldik

seyahatler beni londrada da dizi takip etmekten alikoyuyor,ben de napiyorum, hala hic sıkılmadan friendsin tekrar bolumlerini seyrediyorum.Allahtan 2 ulke tv si de eski bolumleri surekli veriyor.Gecen sene londradaki evin giris panosunda ' friends dizisi dvdleri,ilgilenenler,kapici Michael'a basvurabilir'yazisini gorunce suratsiz kapicimiz Michael'in kapisini caldim.Ohm dedim Michael, kac paraya satiyorsun o dvdleri ? Michael bir anda dunyanin en sevimli adami olmasini saglayan cumleyi kurdu, para istemiyorum dedi,al hepsi senin olsun.Evet onlarin icinde hala seyretmedigim bolumler var,bir de yer kapliyorlar diye L. sinir oluyor ama ben de onun playstationlarina katlaniyorum.

benim gibi butun oyunculara uzun soluklu basarili bir dizi diliyorum,haydi bakalim gonderdim enerjiyi ,devamini yukarisi bilir artik:)

ha bir de turkiyede en begendiginiz diziler hangileri?

8 Yorum:

Blogger mrl's page dedi ki...

selam,
cok haklisin bizim dizilerde ne olacagini kestirmek cok kolay..
ama gecen seneydi sanırım cemberimde gul oya vardi, cok iyiydi..seni hic gordukmu burda :)
benim favorim bu ara 24...gecen sezonlarda butun muslumanlar terorist cikiodu diye gicik olmustum ama 5.sezonda ruslar terorist :))

friendsi rastlarsam bende iziliyorum
sevgiler
mrl

12:27 ÖS  
Blogger aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

friendsle işin bittiğinde sende bana bedava verebilirsin istersen hem L.de ortalıktan kalktılar dıye mulu olur ;)

1:09 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

mrl beni gormussundur belki ama daha fazla aciklama yok :)

aquacim onlar benim arsivim sekerim,ama aklimda olsun :)

7:43 ÖS  
Blogger ycurl dedi ki...

Cemberimde gul oyayi ben de severek izledim tabi hala izlemedigm bolumler var. Hatirla sevgili ve Avrupa yakasini seyrediyorum. Internetten yukleyerek tabi. Friends ise hala burada eski bolumler gosterildigi icin her gun seyretme sansin var. Ama ben Seinfeld'i daha cok severim. Grey's Anatomy favori dizim son uc sezondur.

8:34 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Friends'ın bende müptelasıydım ancak bitti ve seyrettiğiminin tekrarını asla seyredemiyorum ben ne kadar beğenmiş olsamda.Türk dizisi olarak şiddetle Yaprak Dökümünü tavsiye ediyorum harika bir dizi olduğunu düşünüyorum, Arka Sokaklar da fena değil takip etmeye çalıştığım dizilerden biri arada Sıla ve Avrupa Yakası.
nip&tuck'ı kaçırmamaya çalışıyorum...
Sevgiler

12:14 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

ycurl grey's anatomy,lost,the o.c. gibi iyi diizleri takip edenlere gipta ediyorum,cunku ben bir turlu onlari bir yerden yakalayamiyorum.

d-chic soyledigin hicbir yerli diziye 10 dakikadan fazla bakmaya tahammul edemiyorum,mesleki deformasyon, ya da daha iyisini gorup kucumseme mi bilmiyorum,durumum fena yani,keske boyle olmsaydi yaw.

11:32 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Ben bile katlanamıyor iken sen nasıl katlanacaksın, seni anlıyorum ve kesinlikle yadırgamıyorum...

4:57 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Ben bile katlanamazken sen nasıl tahammül edeceksin ki, onun için seni yadırgamıyor seni anlıyorum...

5:12 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa