28 Şubat 2007

moda olayları

22-25 subat arası london fashion weekend tasarım seven londonerları mest etti.Gecen hafta londrada defileler, yeni koleksiyonlar, modeller, yeni designerlar konusuldu durdu.London fashion week e gidemeyenler icin weekend guzel bir alternatifti.Gecen sene gittim bu sene de sevgililer gunu hediyesi olarak kendime bir bilet aldırdım.Oyle vıcık st valentines kutlamalarımız yoktur , sadece online bilet alma sorunuyla ugrasmamak icin olayı beyimize yukledim, ohh sonra bileti printlettirip tinimini hanım national history museum un yolunu tuttum

artık fazla alısveris yapmayan biri olmama ragmen icerde gordugum herseyden cok zevk aldım dogrusu, zaten alıcı degil bakıcıyım canımm diye dolastım bir sure, ama tum o kostumler ,vintage parcalar, dagıtılan dondurmalar, kahve kokusu ,takılar, pek hos giyinmis hanımlar, kucuk defileler, sac-makyaj showları cok keyifliydi.

peki en cok hangi tasarımcının standından hoslandım ve en uzun sure kaldım: Bora Aksu ! gercekten cok hos tasarımları var ,gurur duydum.Ve weekendin bize bir guzelligi olarak ya sample satıs ya da defilelerde giyilen parcaların da uygun fiyatlara satıldıgı standların avantajıyla mor bir Bora Aksu ceketine sahip oldum.

biraz ucuzluktan basit parcalar, belki bazen paran varsa tasarımı hos olan kılıklar ya da pazardan alınacak hos seylerden ne yaratıcı kıyafetler cıkıyor, bayılıyorum oyle giyinenlere.Modanızı kendiniz yaratmanız, esir olmamanız dilegiyle..

4 Yorum:

Blogger bliyaal dedi ki...

Moda deyince aklima geldi. Sanki Ingiliz kizlari fazla makyaj yapmiyor gibi geldi bana. Gozlerinin etrafina kalem ceken gordum, ama daha fazlasini gormedim. Herkesin belli bir giyim tarzi var. Yine de kendi adima konusuyorum.

12:31 ÖS  
Blogger B5 dedi ki...

Eski isim geregi bu moda haftalari ile ilgiliydim. Caglayan in ne seker biri oldugunu hatirliyorum. Hic sorun cikarmayan, son derece kaprissiz, mütevazi, kendi halinde, seker mi seker..

1:26 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Türk modacıların da artık dünyada kendilerini göstermeye başladıklarını düşünüyorum.Aslında herşeyin en iyisi bizde.

1:43 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

bliyaal evet turk kizlari kadar yapmiyorlar doru tespit.

b5 huseyin caglayan dan mi bahsediyorsun ? o da ayri bir gurur kaynagimiz bence, koleksiyonlari cok ilginc.

d-chic herseyin iyisi bizde derken milliyetciligin mi agir basti yoksa tekstil den mi bahsediyorsun :)

12:10 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa