25 Haziran 2007

londrada sonbahar soguklari


bilmiyorum bu kuresel isinma neden buraya ugramiyor, ya da birakiniz canim kureyi filan, haziranin sonu gelmis, hani nerdeyse temmuz , bu yaz nerededir sorarim size. Siz cevap veremiyorsaniz yetkililere, olmadi Allaha havale ediyorum cunku biraz sicak olsun istiyorum artik.
Simdi beni turkiyeden okuyan herkesin nefret ettigini tahmin edebiliyorum cunku hava cok sicakmis. Ama insaf yafu, ben dun sokaga atki ve ceketle ciktim, corap giymedigime de pisman oldum.Tamam kavrulmak istemiyorum ama biraz ilik olsa yaw, cocugum 2 kat giyiniyor. Haa ingiliz annelerin cocuklari ciplak ayak geziyo onu bilemem. Bana annem buyuyunce cocugun olmaz sonra diye bebekligimden beri corapsiz dolastirmazdi bizi. Eh aynisini kendi cocuguma uygulamayi ata mirasi sayiyorum.
sakir sakir yagmur yagiyor su anda, kusura kalmayin, gormemisin cocugu olmus surekli fotosunu koymus gibi oluyor ama napalim benim makine bugunlerde sadece bebek fotografi cekiyor.

6 Yorum:

Blogger mrl's page dedi ki...

Bebek fotoğrafından ngüzel ne olabilir hayatta Nesçim :)

Bugün biz ofiste gerçek anlamda kavruluyoruz ! Sıcaktan çıktı artık bu, başka bişi oldu.Tarif edilemez bir sıcak var.
Sen soğuktan şikayet ederken benim bunları yazmam belki adil değil ama inan burda olsan bebekle işin daha da zordu !
Klimalı ortam bebeğe olmaz, sen bu havada nefes alamaz ! Tekerleme gibi oldu, zaten artık kafamızın çalıştığından bile endişeliyiz bugün !

Evime ışınlanmak ve klimalı normal hayata dönmek istiyorum ...

Mis kokulu bebeğinin ayaklarını benim içinde öp :)
~mrl~

6:00 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

İyi bebişin olmuş hergün resmini koyabilirsin biz hiç sıkılmayızz yanii BENN.

11:47 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Ayrıca bizde yağmur istiyoruuuzzz.Biraz bize gönderseniz yaa bizde serinleyelim.

11:48 ÖÖ  
Blogger Oya Kayacan dedi ki...

Nessss, ne desem bilmiyorum. Nasıl, ne zaman...? Way anasına, nerelerdeydim ben? Ben de en çok ayak öpmeyi severim bebeklerde. Her haliniz mutlu olsun. Sen, bebek ve baba/sevgili/kocayı öpüyorum.

9:24 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

mrl cim,sicaktan cikip baska birsey oldu demissin ya,uf ne guzel anlatmissin,istanbulun sicagindan nefret ederim ben, zaten bebekle orda olsaydik kesin egeye biyere kacmistik,evet bizim icin burasi daha iyi ama kalorifer yakiyorum yafu o kadar da degil yani insaf.

d-chic valla baska bisey cekmeyi canim istemiyor bu londonda,zaten hava tatsiz fazla disari da cikamiyoruz.Yollayayim dhl le biseyle yagmur,fazlasi da bayiyor burda .

oya hanimmm huuuu,az ziyaret ederseniz boyle surprizler yapariz iste hanfenduuuu ;)
hep opuyorum o lezzetli ayaklari ben,dunyanin en nefis ayaklari onlar biliyo musun..

1:05 ÖÖ  
Blogger kumralada dedi ki...

hemen gönderelim size bizde fazlasıyla var sıcaklar...hatta değiş tokuş yapalım,siz bize biraz bahar,biz size biraz yaz:)
ne dersinizi:)
bebeği benim için bikez daha öpün nolurr!!!
sevgiler...

1:09 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa