12 Temmuz 2007

yaz geldi gitti


haftasonu bir aydir ilk kez gunes yuzu gordu londra, ama noldu sadece bir bucuk gun surdu, herkes gibi biz de parklara kostuk, ama pzt itibariyle yine evde bebek de olmasi dolayisiyla kaloriferi az da olsa yakiyorum, kapicimiz Michael le konusuyorduk bu sene kuresel isinma buraya niye ugramadi diye.Ha istanbuldaki sicaktan bunalanlar serinlemeye gelebilir, ayrica indirim de basladi, cok hevesim var ama magazalarda ' ben burayi sevmedim baska bir yere gidelim anne ,ayrica pusette yatmaktan degil kucakta tasinmaktan hoslaniyorum' diyecek olan, istegi yerine gelmezse yaygarayi basacak bir kucuk beyefendi var.Ben onu bir ingiliz centilmeni gibi yetistirmek niyetindeysem de kendisinde kasimpasali bir kopil havasi sezmekteyim.Bu sene indirim filan kacti yani.Ayrica hava tatsiz sokaga cikmiyoruz, eh haliyle kilo da verilemiyor.Bu dogum kilolari yapisti kaldi, kocam bana bir yurume bandi alir belki diye bekliyorum, oysa o kendine katlanir bisiklet alma sevdasina dustu.Uff hayat zor burda. Bbc haftasonu 28 derece dedi, pek inanasim yok.

10 Yorum:

Blogger aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

yerim o ayakları

11:07 ÖÖ  
Blogger berna dedi ki...

Selam,
Burda(türkiye) durum aynı,bir farkla,biz de sıcaktan dışarı çıkamıyoruz.Londra özlemimi sizin blogla gideriyorum.Gerçi sadece turistik bir gezi için geldim ve aşık oldum!
Bebeğinize ve size mutlu ve sıcak günler:)

Berna

1:34 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

adres alayım sevgili nes:))

1:09 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Pozza bayıldım paşa keyfi yapıyor oğlan daha ne istiyonuz :))))

4:48 ÖS  
Blogger Pinkshake dedi ki...

ben gerçekten inanamıyorum bu duruma :)))) bir süre takip etmedim ve evlenmeler, harika bir bebek görüyorum karşımda :)) patlayan şeker tadında mutluluklar diliyorum :)

2:03 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

aquacim yiyoruz biz de burda valla.

bernacan asik olunacak yanlari var bu sehrin havasindan baska,saol guzel dilegine,sicak gunler buraya gelmezse biz oraya gelicez.

kirpicim serinlemek isteyen londra ucagini kacirmasin derim.

d-chic ayol keyfini hep evde yapmak zorunda kaliyor,sokak nedir bilmiycek yavrucak.

burcucum ben boyle yaparim iste ugramayanlari yaaaa, bi daha gelisinde oglum askere gidiyor olmasin artik,arayi acma yani:)saol guzel dilegine,darisi basina.

5:04 ÖS  
Blogger etipuf dedi ki...

ekimde oraya geleceğim..
keşke hep orada yaşasaydım;sürekli yağmur yağıyor.işte benim şehrim orası..kıymetini bil.

11:40 ÖS  
Blogger yüxexeratonin dedi ki...

çok şeker bebeğinin ayakları..
eksiğiniz sıcaksa burda bol miktarda var;adres verin hemen yollarım güneşimizden :))
o şekeri öptüm..
sevgiyle

11:48 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

butejoy gel tabi,cok guzel bir sehir bu ama turistsen,hergun baklava yenmez hesabi, hergun yagmur cekilmiyor, yaz gelmedi bu sene.

yuxexeratonin saol,siz bize gunes biz size yagmur yollasak keske,teknoloji o kadar gelismedi mi daha yaw?

3:22 ÖS  
Blogger Sndrfknella dedi ki...

Oğluşun pamuk pamuk kucağında, sevdiğin dizinin dibinde tek eksiğin güneş olsun be Nes'cim. Bak tepemizde güneş barajlarımızı kurutacak kadar fazla parlıyor ama 23 Temmuz sabahı güneş bile kararan içimizi ferahlatmaya yetmiyor, falan filan.

Keyfiniz yerinde, huzurunuz ve sütünüz bol olsun (bu aylarda bir anneye edilecek en iyi dualardan biri budur sanki :p) efendim :D

Sevgiler :)))

10:23 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa