25 Haziran 2006

posh wedding

miu miu £170
prada £200
marc jacobs £240 --

Bu gece pek havali bir dugun var, unlu bi grup insan,sosyete , suslu zenginler felan filan.Pek hazzettigim seyler degil, ama arkadasimiz evlenen el mecbur gidicez.Eski elbiselerden birini giyicem oldu bitti.Ayakkabi uyduramadim yalniz, gozum gonlum acilsin diye vurdum kendimi sokaklara.Kafayi da dagitmak icin vitrinlere bakip yukardaki ayakkabilari giydim cikardim.O sorun degil de fotolarini cekerken komik duruma dustuk yaw.Yanima gelip ' are you allright?' dediler ' thank you ' dedim 'just lookin'.Bakiniz blog okuyucularim icin basima gelenlere.Sanki alacakmisim gibi,sanki o para cebimde varmis gibi davranip, meslegimi gercek hayatta kullanip zengin kizi oynadim,ulen dedim cok hos ayakkaplar.Yani fiyatlari budur,bunlari alan var, giyen var.Oh sefalari olsun, gozum yok ama adamin ismi marc diye 700 ytl veremicem, ama miu miu da baktirir yani.Ben de bana bi an bakilsin isterim yani.Kadin olmak zor is arkadas.

16 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

insan olmak zordur

12:34 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

noldu senin bloga bu arada

1:20 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

küllerimden yeniden doğarmıyım diye yaktım egomu

7:39 ÖS  
Blogger Ç. dedi ki...

prada'yı beğendim ben en çok. çok güzelmiş o... zaten oldum olası sevmişimdir prada.

9:02 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

ne zaman geleceksin sayfama:)))

11:43 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

valla ben prada da gucci de chloe de severim ama onlar fakir alici sevmiyor iste,fiyatlar beni asiyor,ebay cozum olabilir aslinda ya.

12:25 ÖS  
Blogger Oya Kayacan dedi ki...

"Kocama göstereyim, beğenirse alacağım," rolü uyardı. Posh wedding'den yok mu birkaç kare?

12:44 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

ha bazen yapiyorum erkek arkadasimi bi getiriyim o da begensin diyorum,yalan da degil yani,begenmezse konusur(du?).Dugunden erken ciktim,yavastan disari suzuldum,bir-iki foto cekip bloga koymali diyordum ama beceremedim,tam kapidan cikarken dev beyaz pastayi gordum geri dondum bari onu cekeyim diye,galiba nefes almam zorlasti,bastim gittim.

1:02 ÖS  
Blogger Burcuk dedi ki...

epvoff son ayakkabi cok guzelmiss:)))

bu sezon cok guzel ayakkabilar var vitrinlerde, bir kac haftaya ucuzluk da basliyor (hatta bazi yerlerde basladi bile) oohhh super:)

1:02 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

o ucuzluk var ya o ucuzluk iste o adami perisan eden.Ben office'in ayakkabilarini begeniyorum,sen ? ama o sevdigin Marc Jacobs ne kadar ucuzlayabilir yani ?

1:07 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

ben de office ciyim bir de su griinwich deki kosede ki BULL--- diye baslayan yer benim en favirim..ayakkabi canta,asikim ben onlara ama alamiycaksam asla deneyemem bile,hele o markalari,korkarim kirararim falan diye,prenses ayakkabilari,benden de prenses olmiycaginagore:)muck

4:41 ÖS  
Blogger YesilErik dedi ki...

Prada olan iyiymis, digerlerini pek tutmadim sanirim. Simdi bu Prada'yi giyince geceyarisi da balkabagina donusecek mi bari etraftakiler? :PP

6:11 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

ah sibel guldurdun beni,ayakkabiyi kirarsin diye korkarsin ha:) valla o parayi verdikten sonra korkulabilir ya da gerine gerine giyilir ben de bilemedim simdi bak.

erikcim bak prada pek tuttu,miu miu daha kulkedisi kivami sanki,eh prensi bulsam isterse herkes patlicana donsun geceyarisi banane:)

6:20 ÖS  
Blogger Ç. dedi ki...

marc jacobs imiş benim beğendiğim yahu. ne pradası! prada çok retro...
:)

5:50 ÖÖ  
Blogger ycurl dedi ki...

ben de marc jacobs'i begendim. Ee zenginin ayakkabisi zugurdun cenesini yorarmis :)

10:36 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

zaten prada ya yakismiyo o ayakkabi,diger herseyleri pek hos olmasina ragmen,ha bir de erkekler dolgu topuktan nefret ediyorlar hatirlatayim :P
ycurl aynen oyle,gozumuz gonlumuz acilsin diye koydum fotolari zaten sekerim,ayagima da giydim o da mutlu oldu,ama o para cepten ciksa cuzdan aglardi :)

12:02 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa