12 Temmuz 2006

destiny


hayatın sana getirdiklerinden ne kadar memnunsun, ne istiyorsun, o sana ne veriyor, hemen herkes çok zengin olmak, çok mutlu olmak ,çok aşık olmak istiyor, peki evren senin ona gönderdiğin dilekleri kabul ediyor mu, ya da edecek mi, bu sistemin kuralları ne peki, ya bekleme süresi, düğmeye bastın mı kırmızı ışık yeşile dönüyor mu trafikte yayalar için konulan makineler gibi, yoksa kaderimse çekerim diyip oturmalı mı, kader herşeyin patronu mu, kadere bırak zaten o sen ne kadar uğraşsan da yapacağını yapacak mı ??????

11 Yorum:

Blogger Mr_TD dedi ki...

Bu dünyayi tam olarak islemeyen bir trafik isik sitemi olarak düsün.
Kimi kavsaklara geldigimizde , isiklar hep bize yol veriyor,kimi zamanda bir kirmiziya yakalandik mi ,uzun bir süre dur kalklarla devam ediyor hayat.Karsiya gecemk istiyoruz,karsi tarafi da görüyorum ama bir türlü olmuyor,israr etmek de bir sonuc vermiyor,bana yesil yanmiyor iste,problem benmiyim ,sistem mi.Kismet mi ,kader mi artik bilemiyecegim ama,hayat böyle devam ediyor iste.
Mühim olan dogru kisilerle,yolun ayni tarafinda olabilmek sanirim.

slmlar
Mr TD

9:35 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

dogru demissin, ama adil olmayan biseyler var yine de,ısıklarımız hep yesil olur umarım..

2:07 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Keske bi cevabim olsaydi da verseydim, keske hepimiz biliyo olsaydik, arkamiza yaslanip sadece yasasaydik,hep yesili beklemek zorunda kalmasaydik.Belki hic yanmicak, belki yandi bitti. hic kimse yok ki cani yanmadan gelsin gitsin bu dunyadan. Neden geldik, ne ogrenip gidicez. Bilmiyorum, keske bilseydim, yardim edebilseydim. Adalet neye gore, kime kadar, sanki sayili gonderilmis gibi. Bizlere kalmadi belki, once cocuklara ve yaslilara kullandilar. Bu durumda kime hesao sormali, davali kim iste o biraz karisik.

12:40 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım, andım olsun!!!!!!!!

6:31 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

adalet ne ki

10:31 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

gunesh,metona tutun.

chloe, yürü be kim tutar seni !

kirpi, evet ya ne ki ?

12:59 ÖÖ  
Blogger gaia dedi ki...

platon "adalet herkese hakettiğini vermektir." demiş. tabii burda kimin ne hakettiğini belirlemenin zorluğu kalıyor:) biraz sübjektif olabiliyoruz bu konuda sanırım:)

12:31 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

bilmiyorum,bugunlerde bende ayni sorulari sormaktayim inan ki:(sanki ugras ugras,hayat dalga geciyor,o kadar emek sanki bosuna yapilyor,sirf ben degil,cevremdekiler icin de..sonra zamani gelince,taslar cuk diye oturuyor,herseyin bir sebebi varin cevabi bulunuyor..ama o bulunana kadar insan hasta oluyor.saniyorum biz ne yaparsak yapalim,ebrenin kendine has bir zamanlamasi var bilemiyorum ki..zaten kafam cok karisik bugunlerde..hayirlisi demekten,god help us demekten bayginlik gecirmek uzereyim,sanki dedikce tersine oluyor

1:35 ÖS  
Blogger YesilErik dedi ki...

Kac gundur bir yorum yazmak istiyorum buraya ama dogru duzgun bir cevabim olmadigi icin yazamiyordum. (Cok zor sorular soruyorsun :))Hala net bir cevabim yok ama gene de ipleri elimizden birakmamaya calismak, ne pahasina olursa olsun, daha bir rahatlatici geliyor sanki Nescim.

5:28 ÖS  
Blogger Pinkshake dedi ki...

"Hayatımız bizim çok istediğimiz şeyleri, kişileri ve olayları" değil "yaşamaya hazır olduklarımızı" bize doğru çekermiş...

7:11 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

gaia ben de zaman zaman platoya sığınanlardanım,canım eflatunum doğru demiş de ee ,sen de devamında ki soruyu sormuşsun zaten.

sibel bugunlerde neden daha fazla sıkılıyorsunun cevabı bir sonraki postta olabilir.

yaa erikcim sorular kolay olsa niye sorayım tatlım yaw :)bu arada eline gecen sonuclar ne merak ettim.

burcu,hımmm,peki.

9:05 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa