15 Kasım 2006

kate&pete

aslinda ortada bir ask varsa yapilacak tek sey buna saygi duymak.Ama biri dunyanin bir numarali fotomodeli, digeri ise bence yeteneksiz,sesi olmayan bir muzisyen ve junkie olunca ve gecen gece bbc de adamla ilgili bir de program yayinlaninca ben de bu yaziyi yazayim dedim.Pete denen cocuk eroinman ve kokoinman.Simdi tamam bu kizcagiz da uyusturucu kullaniyor ve gecen sene yakalandi da.Ama sonra noldu, acin bakin mesela Vogue dergisini her sayfada Kate var.Burberry,chanel,stella mccartney,cavalli gibi en buyuk 18 firmanin kampanya yuzu o.Yani bir de en cok kazanan model.Bu kokain skandali filan sadece gecen sene 2 antlasma iptal ettirdi ama bu sene heryerde o var.Ilk ciktigi yillar nasil siska celimsiz birseydi, simdi evet bence de cok seksi ve bir stil ikonu,ne giyse yakisan kadinlardan.
peki bu kiz gidip kime asik oluyor,ingilizlerin pete fuckherty dedikleri adama.Uyusturucudan vucuduna implant yerlestirildigi halde kurtulamayan, kendi kaniyla resimler yapan, berbat bir evde yasayan ama Kate'e cok asigim deyip omuzuna koca bir kirmizi kalp dovmesinin icine K harfi kazitan bir adam.Bir de bebek bekliyorlar haberleri cikti ki ask cocugu olsa tamam da uyusturucu vucutlarinda hasar yapan 2 insansiniz siz yafu.Bilmiyorum dunya nereye gidiyor,bu eski model nenem konusmalarina da yaslandikca daha bir yaklasir oldum.
turkiyede degil ama burda Pete'le ilgili hergun bir haber cikiyor.Kate'le beraber olmasaydi kimsenin umrunda olmayacakti bu adam.Ama medya da biz de bayiliyoruz boyle haberlere, alternatif peri masallari bunlar,underground ask hikayeleri, ama belki de Pete denen gencecik cocugun yavastan olumunu gormek istiyor insanlar kimbilir..

9 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Ben Kate Hanim'in da o kadar saf oldugunu sanmiyorum. En azindan oyle umuyorum :/

10:05 ÖÖ  
Blogger gaia dedi ki...

başkalarının mutsuzluklarından ve aptallıklarından mutlu olduğunu sanmakta insan. bunu aşıp kendi mutluluğunu yaratmak herkese pek zor gelse de asıl iş hep olduğu gibi kendinle karşılaşmaya geliyor.

kendinle karşılaşmak istemiyor musun? lütfen tv izle, magazin takip et ve dedikodu yap...

farkındayız ya da değiliz, ama bize öğretilen malesef bunlar:(

12:23 ÖS  
Blogger bliyaal dedi ki...

genelde metro onlerinde dagitilan su bedava gazetelerde iki gunde bir bu tiplerin haberleri cikiyor. milletin elinde goruyorum hep. ne demeye bu kadar cok ilgileniyorlar ki? gina geldi.

3:52 ÖÖ  
Blogger aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

magazin hayatımızın istesekte istemesekte bır parcası cunku ınsanlar meraklıdır,dedikoduyu severler.kate aşık heralde ne bıleyım Allah sonunu hayır etsin ;)

8:08 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

mz, kate hanım hiiiic saf degıl canım, ayrıca bize ne de insan davul dengi dengine vursun istiyor olmuyor iste.

gaiacım yine güzel bir tespitte bulunmussun.Kendinden kacan magazine sarılıyor ha. hım.

bliyaal,hosgeldin,bir londoner arkadaşım daha olmasına sevindim.

aqua en azından ingilterede turkiyedeki kadar tv de magazin programı yok.

2:00 ÖS  
Blogger Mr_TD dedi ki...

ya su kizin üzerine bir sey verin,günlerdir böyle cicildak oturuyor orda,havlar zaten sakat,hasta olup basina kalacak valla :)

10:12 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Merhabalar, ben bu hatunun bu avanak avni kılıklı adamda ne bulduğunu ciddi ciddi her rastladığımda kafamı kurcalamaya başladı, Kate ne giyse yakıştığını inandığım hatunlardan biri gerçekten number one ancak yanındaki ne ki öyle!!??

2:06 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

turkish delight,ayıp bi foto koymusum di mi :)

d-chic hosgeldin, bizim bilemedigimiz bisey buluyor demk ki kız, bana da oldu bu, gonul iste sekerim ota da,kakaya da ...

6:30 ÖS  
Blogger bozukplak dedi ki...

pete öyle boş biri değil aslında .iyide bir müzisyen

8:08 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa