28 Aralık 2008

christmas

gunlerdir beklenen,cam agaclarinin ve hindilerin kesilmesine sebep olan,darginlari baristiran mubarek (tovbe tovbe)noel, hani o insanlari masrafa sokan,ama 10 gunluk tatili de bonusu olan en buyuk gun geldi.Oglumun en buyuk hediyesi zaten onceden gelmis gagi(granny) de onu bekliyordu.Neyse ki ebay den aldik da servet harcamadik, oglan buyuyunce satariz zaten, aaa cok buyuk, evde istemem onu bikac yil sonra:)
benim delikanli acti,uctu,sevindi,bayildi da sonra onune oturup poz bile verdi,sanirsin altindaki lamborghini. Gecen noelde 8 aylik, meme emen,emekliyen bisi iken simdi koca adam oldu da dag kadar hediyeleri bile oldu,ev doldu tasti iceri girilmiyor,herkes ogluma bir hediye yolladi saolsunlar,ama artik tasinmak sart oldu, ciddiyim.

kayinvalidem guzel bir organik tavuk rosto yapmisti, yaninda sebzeleri,mutlaka bruksel lahanasi tabi,bana aldirdigi o kuru meyva ve yemisler,meze ve salatalara dokunulmadi, yenmez bunlar dedim dinlemedi masrafci gagi.Neyse efenim bana pek hos hediyeler almis, bir taneyle de asla yetinmez, e tabi kendisine de bir tane verilsin istemez,zaten christmas oncesi bize bir hediye listesi vermisti (cok ciddiyim),hediyler alindi verildi pek gusel oldu,kocam ne zamandir istedigim birseyi almis gozlerimi yasartti,aman iste erdik muradimiza.

3 Yorum:

Blogger AycA dedi ki...

efendim geçmiş kırısmısnız mubarek olsun :) töbe töbe :P
Arabanız pek fiyakalı erin görmesin bunu :) zira bizim evde santim yer yok böyle bir şeye .. :)))
pek güzel görünüyor üçünde.. allah gerçeklerini göstersin oğluşuma..
mutlu yıllar nes.. gözlerimiz sizi arayacak yarın .. aman üzülme nooolur şimdi tamam mı :)) kalbimiz sizinle..

1:57 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

ne kadar da büyümüş bu bebek yarabbim, maşallah:) sarı sarı pek şeker:) muckkhaaa. öpüyorum oğluşunun yanaklarından, senin yanaklarından çok sulu olmamak kaydıyla. yeni yıl umud ettiklerini getirsin nes'cim, sağlık-huzur-keyif-bol para-daha çok aşk-daha çok kahkaha getirsin..

1:56 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

Ayca
getirebilseydik Erin de oynardi
gordum resimlerinizi,ay pek sekersiniz hepiniz,ne guzel eglenmissiniz,bu sefer anneler daha cok eglenmis sanki :)

Dilara
oglan artik bebek degil cocuk sekerim,her saniye buyuyor bu cins:) yeni yildan once ve once saglik sonra da para diliyorum,saol guzel dileklerine,evlen su adamla sen de yap bi bebek hadi :)

1:35 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa