17 Ocak 2009

how to catch a star


sonunda annesinin hangi meslekten oldugunu gordu iste oglum,anlatmaya calistim bak annen de bunlari yapiyor(du),o da sahneye cikiyor,oyun oynuyor, isi bu diye ne kadar anladi bilmem ama polka theatre daki oyun dan cok keyif aldi.
benim poposu yer gormeyen, 10 dk dan fazla oturamayan(buna ragmen cok hareketli,yaramaz degil iste)oglum 40 dk lik gosteriyi gozunu kirpmadan izledi.Aslinda cok basit bir sahne duzenegi vefakat cocuklarin ilgisini hep ayakta tutacak sekilde kurulmus,sozsuz ama cok hos efektli bir oyundu.Benzerini yapmayi dusunmuyorum degil.
Salona girer girmez sahneye girdi, genlerde var herhalde bilemiyorum,oyun bittikten sonra ben ona gostermedim ama bir seyirci olarak gosteriyi alkisladi,sonra da 3 defa salona girmeye yeltendi, eyvah cocugum da oyuncu olacak yandik!
nerdeyse 3 yildir metroya binmiyordum ama wimbledon'da ki tiyatroya gitmenin tek yoluydu, once cuh cuh'a bindik sonra da titato seyrettik,benim aydida(ay) ve igdis(yildiz)sever oglum icin ilk deneyim oldu, devam ediciiiz.
resimde babasinin 43 numara ayakkabilarini giymis hic dusmeden yurumus oglum benim tatli melegim.

2 Yorum:

Blogger HülyArda dedi ki...

Ya ben sana ne zamandır sorucam seni ilk gördüğümden beri gözüm ısırıyor bi yerlerden diye ama yok benzetiyorumdur diyordum hep :) demek benim gözler yanıltmamış beni. Sadece nerede gördüğümü çıkartamadım bir türlü dizi falan olabilir mi?
sevgiler : )

10:51 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Bu tatli melek buyuyunce nasil olucak acaba:)

8:03 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa