8 Haziran 2010

zaman..


bana yetmiyor
hala muhtesem organize bir anne degilim cocugum buyuyor her gecen gun beni o cok sasırtan,gulduren,kızdıran bir suru sey yapıyor da elim varıp suraya 2 satır yazamıyorum
bizim hic bakıcımız olmadı maalesef ya da surekli bakan bir anneanne ya da babaanne
ben o dogdugundan beri gunde 18 saat ayakta onun isteklerine cevap vermek uzere kosturuyorum yani 3 yıldır yalnız kalmadım,sakin kalmadım,tatil yapmadım diye kabaca ozetleyebilirim
hala sikayet etmek istemiyorum saglık olsun diyorum
neyse...

- o bebeksi ifadesi gitmeye basladı,erkek adam suratı geldi sanki,ozellikle sarı bukleleri kesildikten sonra.
-cok dusuyor,ama cok,ben bunu yazarken koltukta kaltı ,havada bir takla atıp yere yuvarlandı,neyse bir seyi yok sukur ama ayakta dururken hatta otururken bile parende atıp dusebilen gordugum tek cocuk,bir sorunu yok biliyorum,cok mu sakar olacak acaba?
-cok konusuyor,hic durmadan,dinlenmeden,sus diyorum bazen sus biraz nolur:) babaanneye cekti biliyorum ah.
-yaklasık 2 yıldır bileklerimi kollarımı koklama takıntısı gecmedi,bazen cok sinir bozucu olabiliyor,olur olmadık yerde hep kollarıma saldırıyor,gece de oyle uyuyor.
-hemen herseyden korkuyor,camdan iceri giren sinek mesela,bu is uzarsa pedagoga gidecegim. -hala kendi kendine yemek yiyemiyor,kofte hala en favorisi onu bile iki cataldan sonra bırakıp oyuna gecmek istiyor,ben yedirmezsem hayatta yemez ,zaten sulu yemekleri kasıkla yemesi cok zor.
-hayatımız pixar cars oldu,yataga bile onlarla gidiyor,sabah kalkar kalkmaz onlarla oynamak istiyor,nerdeyse filmin tum karakterlerinin koleksiyonunu yaptı bile,o yuzden pastasını da simsek mc queen yaptırdım ama iki catal yedi.
-tembel biraz,yok biraz degil cok tembel,oyuncaklarını topla dedigimde cok yorgunum ya da cok uykum var baska nasıl acıklanabilir?
-yuksek sese karsı cok duyarlı,sevmiyor,en ufak seyi de goruyor duyuyor ama.
-gecen gun bu yuzden ilk hafif cezasını aldı,yatarken ona kitap okumadım,o da aldı Marv isimli kopegini alıp yanıma gelip' Marv oyuncaklarını topladı ona kitap oku anneci' dedi uyanık :)
-hep oglumdan sikayet ettim sanki ama sırtım agrıdıgında masaj yapmaya calısması,turkceyi cok iyi kullanması,seni cok seviyorum anneci yi hergun soylemesi,cok enerjik ama aslında iyi huylu,iyi karakterli bir couk olması,oyuncaklarını paylasması,terrible 2 yu neredeyse hic yasamamamızı da soylemeden gecmiyeyim.

3 Yorum:

Blogger Berceste dedi ki...

Herseyden korkma sorunu bizimkinde de var Nes. Sanirim kulaklarinin cok iyi duymasindan kaynaklaniyor. Ucak, helikopter sesi onun kabusu. Sac kurutma makinesi ve supurge de! Yogun sese karsi tepkili. Eizzz dedigi ucan bocuklere alisti, ari viz viz viz sarkisi esliginde :))) Ama bizimki Eizzz diyor :P Masallah hepsine...
Bu arada Ingiltere'de anne olmak ve herseyin altindan tek basina kalkmak ne demek iyi biliyorum arkadaslarimdan. Ben sansliydim, donmek zorunda kaldik! Ama bu sefer de belim yuzunden zorluklar cektim o ayri.

2:14 ÖÖ  
Blogger Jim dedi ki...

Install Office 2007 classic menu plug-in, you are familiar menus and commonly used format toolbar can get it back.Microsoft Office 2010 Standard menus and toolbars display area at the same time into the form of Office 2003.

9:42 ÖÖ  
Anonymous Tesettür Blog dedi ki...

E ama bu çocuk tam benim ufaklık gibi. 3 yaşında da, 5 yaşında da, şimdi 7 yaşında da hep aynı, hep aynı...

11:34 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa