26 Nisan 2006

birthday boy Mr.L.


bu sene kendi etti kendi buldu, hiç hevesim yok hediye almaya ama bana londonda guzel bir dogumgunu yaptı, sıra bende,ne alsam ne yapsam, kaldı 4 gun, param az, e kalp de kırık olunca kafa basmıyo işte, şansa bak ilişki tazelemeli mi,bitirip gitmeli mi noktasına gelmiştim, bunun zamanlaması da L.nin doğum gününe denk düştü,yardım edin a dostlar ..

4 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

:) Güzellik, inanılmaz rastlantı bence ,kader gene ağlarını örmüş:)Hımmm ben nasıl yardım edebileceksen varım bak Tarabyada Ali Baba diye tarihi bir balıkçı var. Müthiş özel tadlar, eski usul bir mekan tam da denizin kıyısı..içerisi, bahçesi şahane, insana batan hiçbir yanı yok. Orada güzel bir balık ziyafeti çekersin ona fiyatlarda çok uygun...sonra tutarsın elini boğazda şöle ay ışığı altında yürütürsün...sonraaaa ufacık bir hediye, belki kendi ellerinden çıkan ama hep üstünde taşıyabileceği, belk iküçük bir bileklik veriverirsin:) Beni hep hatırlaman için dersin. Aslında anılar daha kalıcıdır, paylaşılmışlıklar:) onlar bütün hediyelerde ndaha değerlidir hele bir sen iseviyorum yeterki duymak istediği bu olsun:) Takma kafanı biraz romantizm buzları çözecektir. Belki bu zorunlu ayrılıktan dolayı hayata duyduğunuz öfkeyi hırçınlığı biribirnize yansıtıyorsunuz:) Ben hep yaparım:) Çöp konteynırının içine değil dışına boşaltılan çöplere kızar eve bir karış suratla girer Mayaya böle boş boş bakarım o da bir mutsuz kedi der gelir iki gıdıklar enerjimi geri kazanırım. Bu buluşmada sizde öyle olacaksınız güzel kediler:) Yeterki niyetlenin:)Ay cır cır cır biri sustursun beni:) Çok biliyorum ya ben

10:41 ÖÖ  
Blogger YesilErik dedi ki...

Happy birthday to Mr.L! Guzel zaman gecirirsiniz umarim.

6:18 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

canim doya doya ozlem giderirsiniz insanlah,onemli olan o,kavusmak,yan yana olmak,ne yaparsaniz yapin...ask tazelemek:)hem sen ona ozledigi yemeklerinden yaparsin,simartirsin,daha ne olsun:)sevgiler canim,bak burda gunes acmaya basladi,bize de geliyor sira:)london seni ozlemis

7:38 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

chloecim, L.zordur hediye begenmez,ama cok da iyi kalplidir,gozu toktur,bisey de beklemez,onu gorunce hislerim bana yol gostersin istiyorum.
yesil erik saol,umarım 'İYİ' bir dogumgunu olur,gercekten..
sibelcim senin dedigin gibi olsa keske tazelensek,bu sefer benim gucum yok,ben de londonu ozledim ama london=L. demek,nasıl olacak bakalım..

2:08 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa