24 Nisan 2006

sosyallesme

bir cast ajansında foto cekimi, arkadasımın bebeğini ziyaret, tiyatrodaki arkadasları ziyaret, Garaj tiyatrosunda Ashura oyununu seyretme, Babylonda Stereolab konserini izleme, havuza gidip en az 20 tur yuzme, yeni ekiple senaryo yazma, park ormanda De la guarda'nın genel provasını izleme, başka cast ajansında sinir bozulması,Afife Jale ödül töreninde moral bulma,bir sosyallesme, bir aktivite, ya ben tembel balığın tekiyim, nerden kacıyorum da eve giresim yok, beyin ve vucut calışıp duruyor,meşgul ediliyor.Ayrıca bunların biraz da sorumlusu olan L.bey haftasonu tesrif ediyor... du bakali nolucak...

7 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Nessssssssss bu muhteşem bir haber çok ama çok mutlu oldum anına:) yuppiler yuppisiiiiiiii:) Çok heyecanlandım:) Harika işlerle uğraşıyorsun Nes ta mgaz devam diyorum başka birşey demiyorum:)Çok sevindim seni bu kadar enerjik görünce:) Ohh beahhh harika bir haberdi sabah sabah:)

10:28 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

asıl senin yorumun benimkinden daha nefisti sabah sabah :)

12:41 ÖS  
Blogger aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

ben de bıraz daha sosyalleseyım dıye ugrasıyorum

11:49 ÖS  
Blogger JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

harika..
aklı karışık ve yalnız hisseden insanlar için "sosyalleşmek" birebirdir. şu an bin türlü şey düşünüp, kendini üzmeye müsait bir dönemdesin gibi sanıyorum. o sebeple öncelikle BRAVO diyor ve devam et NES kim tutar seni? diyorum:))
ayrıca teşrif kısmına da fazlasıyla sevindim.. heyecanlı bir haber.
darısı benim başıma artık:((

12:13 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

aqua,spor ve hareket strese birebir,ispatlandı kanıtlandı..
dilayra darısı basına da benim kafa biraz karışık,seninki sağlamdır umarım..

12:54 ÖS  
Blogger JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

yok.. aslında benimki de pek düzgün sayılmaz. bir yanım aşık adama.. bir yanım "life goes on, önüne bak" diyor..(önümde bakılacak bir adam yok, yanlış anlama:)) anlamadım gitti ne yapacağım böyle.. allahtan uğraşılarım var da bu ara, kafayı yemiyorum

12:00 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

kendini meşgul edecek birşeylerin olmazsa durum fena zaten, benim yok ,ama yaratıyorum, herşey olacağına varıyor, kalbinin sesini dinlemeli insan, ama uzun mesafe ilişki pek eğlenceli bişi değil açıkçası, insan nefesini istiyor yanında sevdiceğinin..

5:13 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa