21 Mayıs 2006

sorular sorunlar



çocuktum ufacıktım ,büyüdüm sorular başladı,büyümek iyi değilmiş anne ,niye süt içeyim diye ısrar ettin sanki ?

uzakdoğu filmlerini seyretmek bana zor geliyor.Ben ırkçı mıyım ?

sigarayı bırakınca yemeğe saldırmak o pis meretin damak tadını öldürdüğünü göstermez mi.Insanlar niye bile bile lades diyor ?

evet kilo aldım ama umursamıyorum.Bu kadınsılığımı kaybetmek ,flört etmekten vazgeçmek,artık kırıp bacağımı evde fasulye ayıklamalı mıyım demek yani?

hiçbir yerli diziyi seyretmek bana keyif vermiyor, ben yerli değil miyim ?

ama friends ve sex and the city nin tekrar bölümleri bile hoşuma gidiyor, pop muyum ben ?

pop müzik sevmem ,ben acid jazzcıyım, snobluk mu bu yani?

eskiden gözlerim hep iltifat alırdı, yıllar oldu duymayalı.Yaşlanıyorum, napıcam ?

trafikte küfür ediyorum, ettiriyorlar.Insanlar niçin kurallara uymuyor ?

bu sinir insanı katil edebilir, bazen cinnet cinayetlerini anlıyorum.Psikopat mıyım neyim ?

cinayet fikri ; haketmediği yerlerde olup kendini bi mok sananları, saygı nedir bilmeyenleri, huzuru(mu) bozmak isteyenleri , toplum kurallarına uymayanları görünce sıcak geliyor.Psikoloğa mı gitsem ?

eh hal böyle olunca bu kaba çoğunluğun yanında ben ayrık otu oluyorum.Medeni insan,toplum ve ülke istiyorum.Bu beni batı hayranı mı yapar yani ?

herşeyi öğrenmek, öğretmek,denemek,her kültürü tanımak istiyorum ama harekete geçemiyorum.Bir cesaret ya da tembellik ilacı yokmu ?

ha bunları yapmak için de çok para istiyorum, ben materyalist miyim ayrıca ?

blog fikri güzelmiş de az yorum gelice üzülüyorum, 2 satır yazsanız nolur yaw,arkadaş olurduk ?

16 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

:) Merhaba Nes:) Gözlerim bende diğerleri gibi bakmaya başladığımda iltifat almaz olmuştu, sonra kafama bir balyoz indi, bilincim tekrar uyanır gibi oldu, ne zaman ki gözlerim gene bir çocuğunki gibi bakmaya başladı işte o zaman iltifatlar yeniden başladı.:)Bir de yorum konusuna gelince commentler gelmeyince duvarla konuşmuş gibi oluyor insan değil mi ve b uen çok yeni arkadaşlıklar kazanmak istediğinde insana koyuyor. E ben ne zamandır yazıyorum sana. Bir ek z bile demedin Cırcır gel bir çay içelim hisarda:)Ben olta bile attım The Da Vinci Code ile amaaaa:P

12:59 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

cırcırcım en sadık blog arkadaşımmm,senin commentin olmazsa benim postumun anlamını olmaz canım! hisarda çay fikri fena değil ama sen işi bıraktın ben yarın başlıyorum,ayrıca adi L.bensiz da vinci code gitmiş bile ve beğenmemiş.Hayatımdan eksik olmayasın!

9:05 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Tamam tamam ama herhalde haftanın yedi günü yirmidört saat çalışmıyosun:) Çalışıyormusun yoksa:) Seni çok öpüyorum. Sevgilerimle:)

1:33 ÖS  
Blogger Şirin dedi ki...

Ah arkadaş ah! Öyle kolay olsa içinde bulunduğumuz çıkmazlardan kurtulmak!
İstediğin kadar materyalist olmayacağım de! İçinde yüzdüğün sular materyalist! Daha uzaklara kulaç atmak için aynı sulara gerek var!

6:14 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

selam nes'cim..ben ne zamandir yazamadim vala cok yogundum,kendi blogumu bile ihmal ettim..ama baktim sana her zamanki gibi..cok guzel bir donus yapmissin...ister popcu,ister materyalist.ne istersen ol ama yeter ki kendin ol...bu arada friends ve sex and the city e bende hayranimcok buyuk bir zevkle izliyorum..simdi bir de l word takintim basladi...cinayet konusunda ne yalan soyllim,gercekten bazen insani zorluyorlar..hayatta hersyein bir sebebi var,cinayetlerin bile..kolay gelsin sana yogun donemindedilerim hersey yolunda gider...da vinci'ye 10 uzerinden 1 verdiler cidden,l hakli imis,ama ben gorucem,kelosh icin..hem belki izlemek daha iyi anlamama sebep olur ya da daha cok kafamin karismasina..ne cok yazmisim,mail ataymisim:)sevgiler..iyi haftalar..

8:07 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

aman aman esintiler burdaymıs,sonra sibelcim ve egom.Oh be arkadasın olsun sanal olsun,yasama sevinci veriyorsunuz,abartmıyorum,actım sayfamı,sizi gördüm ,mutlu oldum.Saolunuz,varolunuz.

7:50 ÖÖ  
Blogger Didi dedi ki...

hop! ben de yorum yapcam. =) ya o sinir, ofke acayip yipratici bir sey. bir aralar poligona gitsem rahatlar miyim acaba diye dusunmustum.hic firsatim olmadi deneyemedim ama sen yap valla istersen.tutarsa ben de yazin istanbula gelince "diksin diksin" denerim hihi. ve ayrica hakikatten sigarayi biraktin mi? (bu arada link'i simdi gordum, cok tesekkur ederim efendim ;) )

1:33 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

n.e.y. selam,oku ama yorum yazma yok oyle yağma,arkadaş olacaksak yazışıcaz,bedavaya ekmek yok :)
didicim sen de hep yorum yaz nolur.Poligon ilginç fikirmiş ama silahtan korkarım,ben yüzüyor ve elektriğimi suya bırakıyorum.Sigara yavaştan hayatımdan çıktı ama buzdolabında yaşamaya başladım:)

1:51 ÖÖ  
Blogger Pinkshake dedi ki...

güzel bir seans olmuş kendi kendine ama zannedersem cevapların çok net ve açık kendi i.çinde her sorun için..
Buarada "yorum" çağrısı işe yaramış gözüküyor :)

2:31 ÖS  
Blogger Didi dedi ki...

aferem valla helal olsun, cok ozeniyorum boyle birakanlari gorunce de kendim beceremiorum.sakin baslama yine sigaraya. yanniz gecende tvde gordum, kadina hipnozla sigarayi biraktirdilar, kadin baliktan nefret edermis, uyutup onun bilincaltina sigara=balik mesajini yerlestirdiler, sonra da kadin sigara gorunce tiksinmeye basladi.ben de son carem olarak hipnoza karar verdim valla =)

1:59 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

burcucum gördün işte neredeyse silah zoruyla yorum bıraktırıyorum,ama bu sefer galiba acıdılar bana :)
didi ben 30 undan sonra sigarya başlayan eski bir sigara karşıtıydım,hayatın stresleriyle mereti artttırdım,hele londrada işi iyice abarttım,lokal sigarayı bırakma merkezini arayacaktım ki 2 ay önce buraya dönünce hayatımdan yavaşça çıkarttım,hadi bi yöntem bul sen de dene,biraz kio alsan da sonra veriyosun,kontrollü git,spor yap,beni de haberdar et.

3:16 ÖS  
Blogger anyone dedi ki...

psikologa gitmenize gerek yok bence cinayet işlemeyi aklınızın ucundan geçiriyorsunuz diye.

benim de çok ayrıntılı olmasa bile banka soygunu, karasal korsan tv yayını, istanbul'u ele geçirme planları yapmışlığım vardır.

ama bu normal olduğumuz anlamına gelir mi? sanmam. zaten blog sahibi olmak biraz sıyırdığımızın resmidir bana kalırsa.

saygılar.

7:02 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

anyone ,biraz siyirmis olmak normal olmaktan yegdir degil mi
saygi bizden.

11:25 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

11:26 ÖS  
Blogger eloise dedi ki...

ben de çok kötü oluyorum yorum gelmeyince ya..daha doğrusu aslında bu blog olayı bi nevi günlükse kimsenin okumaması lazım dimi..ama ben insanlar okusun yorum yapsın istiyorum..teşhirci miyim neyim?çıkarcı bi insan olarak "ben ona yazayım o da bana yazar belki.." dedim işte..bu arada blogspot'ta ne çok "gurbetçi"varmış..ne de güzelmiş..ben de öyle olucam seneye..umarım..

10:00 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

eloise ben bloguma gunluk muamelesi yapmıyorum,icimden geldigi gibi yazıyorum,paylasmak,tartısmak istiyorum,yorum bırakılması o yuzden onemli,ayrıca beni okusunlar daha cok en cok okusunlar,seni de :)

10:26 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa