7 Eylül 2006

aldatma

ne zamandır giricem konuya, biraz hassas, biraz özel, giremedim,boğuştum kendimle, dedim ki şimdi benimkiler ( siz oluyorsunuz) yorum yazmazlar buna, en azından kendilerinden örnek vermezler, ben konuyu açtığımla kalırım.

Ani dalıyorum : bu ilişkilerin niye cılkı çıktı kardeşim! neden herkes birbirini aldatıyor, neden monogami öldü? bir de parayı ,ünü, gücü bulanın anında sevgilisini,karısını ( en çok bu ), kocasını( bu daha az) aldatması yok mu! bu ne kendini bilmezliktir, hayata nasıl sığ bir bakıştır! Noldu yani parayı buldun karın eskidi mi be adam! Ya da ne bileyim şu kıçıkırık dizi şöhretleri, ünlü olunca neden partnerlerine sevgileri bitiyor yaw !

hiç aldatıldınız mı, aldattınız mı( yuh bu kadar ayıp soru soran duymadım bu alemde tanımadığı insanlara) ama merak ediyorum ben.İsmini verme,anonymous kal istersen, ama bişey söyle ey okuyucu, özellikle sen de yapmış ya da sana yapılmışsa.Buyrun burdan yakın!

( ne fotosu koyacaktım canım ,o sevimsiz pınar altuğ mu)

12 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

hmmm datlum gıymatlum..pek hassas bir konuya degindin...duzgun - puruzsuz iliski ne kadar az var di mi...

ben aldatmadim hic.
aldatıldıgımı da dusunmuyorum ama belli olmaz tabii :)

ben kafamı artık iliskilerle yormamaya karar verdim.
olmuo olmuoooooo

12:47 ÖS  
Blogger Pinkshake dedi ki...

Bir kadın nasıl birden fazla adamdan aynı anda hamile kalamıyorsa, bir adam da bunun tam tersi birden fazla kadını aynı anda hamile bırakabiliyor! Bak hersey yaradılışta başlıyor. Çok düz mantıkta "sadece erkek aldatıra" a çıkan bir kapı değil bu ya da birilerinin tarafında olmak... Sonra duygular, kişilik, sosyal çevre vs. şekillendiriyor insanların diğer cinse karşı doymuşluklarını ya da doymamışlıklarını... Hep "elimde bu var ama bakiyim neler kaçırıyorum???" düşüncesinin başının altından çıkıyor bunlar!!!

1:08 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Aldatildim mi bilmem.. Aldattim mi, tartisilir...Bitmis ama taze iliskinin ustune birseyler yasadiktan sonra eski kiz arkadasinla tekrar birlikte olmaya baslamak aldatmaksa, o zaman aldattim. Obur turlu, bir iliskim var idi ise, baska kadinlarla olayim olmadi. Ama dersimi aldim. Artik ayrildigim insan bir baskasi ile birlikte olana kadar bir baskasini hayatima sokmuyorum. Hem kafam rahat oluyor hem gonlum.
Ha nedir, insallah bundan sonraki iliskimde bunlari dusunmek zorunda kalmam :D

8:43 ÖS  
Blogger ycurl dedi ki...

Hic aldatmadim ama aldatildim. Sanirim biraz kisi ile ilgili bir sey. Ben bir iliskim baslamadan yeni bir iliskiye baslamadim hic bir zaman. Ama herkeste ne yazik ki bu yok. Cevremden bildigim ve gordugum ornekler var mesela. Iliskiler biraz iki tarafinda ne istedigini belirlemesi ve karsilikli guvenmesi ile iliskili galiba. 10 kusur yil birlikte olup evlenip bosanan da gordum, nisanliyken baska insanlarla birlikte olan da gordum, karisi hamileyken baska birisi ile birlikte olan da gordum. Galiba insanlar surekli guvensiz ve ne istediklerini koymazlar iliskilerinde o da yurumuyor. Para, pul, san, vs. insani degistirir derler ama insanin hamuru saglam olduktan sonra hicbiseyi degistirmez bence.

10:07 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

sadakat en büyük ihanetidir kendine insanın.....

10:02 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

açıksözlülükle yorum bırakan herkese teşekkür ederim önce

zeynepcim konu hassas ve benim için bir ilişkide en sağlam olması greken şey sadakat,ve fekat,heyhat!ilişkiler gerçekten kafamızı çok zorluyo zaman zaman,bu onların doğru insanlar olmadığını göstermiyor mu sence ?

burcucum benim sevgilim bana ya senden daha zayıf ve gencini bulursam bigün demişti! ingiliz açıksözlülüğü değil öküzlüğü mü desem bilmiyorum.

ubp yaptığın doğru anladımsa kızın hemen ardından başkasını bulup sonra ona geri dönmen,madem seviyodun döndün e peki neden araya hemen birini soktun,ne çabuk !

ycurl sağlam hamur önemlidir, doğrusun.2 kişiyi sevmek mümkün mü acaba,ya da biriyle sadece sevişmek bişey hissetmeden sonra eve dönmek bişi olmamış gibi,en çok hamile kadınların aldatılmasına bozuluyorum, ne var tut şunu 1-2 ay,ölmezsin be adam !

kirpi hanım herzamanki gibisiniz,şiirsel ve zor.

12:54 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Hmmm.. Onu da kendime gore aciklamasi var aslinda ama boshver.
Artik dersimi aldim ya o yeter bana :) Dedim ya, insallah bundan sonra bu deniyimi hatirlamak durumunda birakmayacak bir iliskim olur :D

3:39 ÖS  
Blogger Unknown dedi ki...

Bu konunun modasi hic gecmez...Her nerde, her ne zaman konusulursa konusulsun, ayni seyler de tekrarlanilsa durmadan, hic kaybetmez populerligini..Sen uzulme hic yorum yazmaz kimse diye:)
Soruna gelince...Aldatmadim da aldatilmadim da(en azindan haberim olmadi)...Ama ne asla aldatmam derim ne da asla aldatilmayacagimi iddia ederim...Zira buyuk laflar etmemeyi iyi bilirim:)

2:11 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

e.l.i.f.cim,hoşgeldin,dobra yorumun için teşekkürler,haklısın asla asla dememeli.

1:36 ÖS  
Blogger Burcuk dedi ki...

nescim hay agzinla bin yasa, cidden neden oldu monogomi? belki her seyi cok hizli yasiyoruz ondan, bilemiyorum...

aldatildim mi? evet! ve de en gicik oldugumda uzulcegim bahane edilerek uzunca bir sure soylenmemesi ki bence sadece otekini garantiye almadir bu >:(

2:11 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

burcucum ah seninde basina geldi ha tuh,bi de saklamis ha,nereye kadar saklanabilir ki,bir iliskide ki en tatsız sey bence,hepimizden uzak olsun,saol durustlugun icin canım.

11:02 ÖÖ  
Blogger D!mple Rock dedi ki...

aldatmadım. aldatlmadm da, aldatldmsa da hc frketmedm bsarıllymıs svglm :P

sadakat önemli. güven - sadakat - saygı - svgi. gerisi tuz biber, bunlar, ham madde.

11:14 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa