20 Aralık 2006

yılbası geliyor !

ben de geldim memlekete, yılbaşını istanbulda gecirmeye, ama londranın vitrinlerini, sokaklarını pek şenlikli bıraktım arkamda.Gerçi orada christmas da kutlandığından süslemeler ekimden başlıyor.

geldim ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum, zaten yılbaşında program yapmak, illa da eğlenmek fikri birkaç yıldır bana hiç cazip gelmiyor,yaşlanıyor muyum ne? bir suredir icki icemiyorum,zaten aram hiç iyi olmadı, e sigarayı bırakalı da aylar oldu, e napıcaz? herhangi bir mekana gir,bangır bangır müzik,sigara dumanı ne olacak bu yılbaşı yaw ? güzel bir ev partisi ne hoş olurdu.


sizin bir planınız var mı arkadaşlar, ya da bana bir oneriniz, hım ?

6 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Tatlım sana katılıyorum. Bende kalabalık mekanlardaki sigara dumanından, gürültüden çok rahatsız
oluyorum. Bu nedenle yılbaşı gecesini O'nunla yiyeceğim güzel bir yemek, bir DVD, şarap ve dansla geçirmeyi planlıyorum.Sevgilerle canım

4:55 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

cırcırım aklımda benim de boyle bir plan var aslında,bana şarap yok,dvd iyi fikir olabilir sever O,bak nasıl kalpler karşılıklı ama :)

6:31 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

"yeni"yıl olmasını umuyorum

12:32 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Evet yılbaşı geliyor ancak bende de boş bir heycan.Program bende de henüz yok, tatile gitmek anlamsız bir curcuna geliyor sanki bende ev partisine cazip bakıyorum ama o da yok görünümde...bakalım daha vakit var gibi.

10:22 ÖÖ  
Blogger JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

ben İstanbul'a geliyorum nes.. bu, benim için başlıbaşına farklı bir aktivite olacak yılbaşı için. zira en son 3 yıl önceki yılbaşımı Moda Teras'ta kutlamıştım..
mailime telefon numaranı yazarsan eğer, ve eğer istersen, ve de bir de üstüne müsaitsen belki tanışabilriz yılbaşında? olur mu?
ev partisi her zaman en güzelidir. Ama ben yıllardır şöyle iyi bir ev partisi daveti göremedim:((

11:30 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

kirpicim yepisyeni olsun

d-chic valla ben hala ev partisi arayışlarındayım dur bakalım.

dilara aklımdasın parti icin,gun doğmadan neler doğar.

pırtık senden cok kucuk değilim canım,sen beni 20 ler sandın galiba hı ?:)

6:46 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa