22 Mart 2006

misafir geliyooo

hem de ingiliz aile buyukleri, hem de turk yemegi yap dediler, hem de beklentileri buyuk, su ana kadar sakinim, aksama panik olucam, ne zaman cok misafir gelse elim ayagima dolasir cunku, hava pek bi guzel de acti oysa, biraz ilindi sanki, disari da cikasim var, L. dans dersine gideyim istiyordu, himmm, yemek yapmak lazim, dansa gitmek lazim, ki 35 dakika uzakta, e geri gel ,kucuk alisveris yap, yemege giris, yok ,hangisini yapmali, yemek, dans dersi, hava guzel, aksam beklentisi buyuk misafirler, helppp...

3 Yorum:

Blogger Esin dedi ki...

neden karides guvec yapmayi denemiyorsun, hem cok basit hazirlamasi, cok lezzetli ve sana da dansa gitmen icin yeterli vakti verir, donuste de alisverisini yaparsin, oyster mushroom ve degisik peynirler katinca tadi enfes oluyor.

5:18 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

hosgeldin, sen de mi buradaydin, yani london junge'inda :)fikir guzel ama cok turk yemegi gibi degil ne dersin,baska bir menum var kafamda,onu da yarin yazicam zaten,operim..

6:04 ÖS  
Blogger Burcuk dedi ki...

Nesss:) Ocakta ben de bir Turkish Dinner yapmistim, bu sayfada altlarda bulabilirsin:

http://foodiesinlondon.blogspot.com/2006_01_01_foodiesinlondon_archive.html

tabi benimki yurt mutfaginda ufurukten teyyare bi turkish dinner oldu ama neyse:) ama bu helvali kebap olayi hem pratik hem de cok leziz, dene bir:)

11:04 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa