14 Mayıs 2006

anneanneler günü

yıllar önce ben minik bir Nes'ken onun çiftliğindeki fındık dallarını sobaya atmak için taşımaya kalkar her zamanki sevecenliğiyle bana kıyamaz '' Nes'im yarısını koy onların taşıyamazsın benim güzel yavrum '' derdi.5 yıl öncesine kadar hala dinç ve enerjik bir toprak kadınıydı ta ki felç gelip de onu yatağa mıhlayana kadar.Bugün başında biri annem olan 2 kızı bikaç gün önce gelen koma hali için gözyaşı döküyorlar.Annemin anneler günü anneannemin zayıf bedeni karşısında geçiyor işte.84 yaşında o bunu da bi şekilde atlatır diye düşünüyorum.Annem,teyzem ve ben dua ediyoruz anneler günü.

yıllar önce bir arkadaşım Budapeşteden bana ceviz beşikte minyatür bir bebek getirmiş,çocuk isteyen bana uğur olarak vermişti.Bugün hala anne olamamış ve sevgilisini bir türlü ikna edememiş,orta yaşlı bir anne aday adayıyım.Umarım bir gün o da olacak,fazla geç kalmadan.
Tüm annelere ve anne olmak isteyen kadınlara önce sağlık ve huzur diliyorum..

4 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Egom a katılıyorum tüm yüreğimle canım. Anneni ve teyzeni çok iyi anlıyorum. Aynı durumları, çaresizliği bende yaşadım. Anneannen hakkında en hayırlısının biran önce gerçekleşmesini diliyorum. Sevgiyle kal. Bi de Dilayra İtalyaya gitti:)Annesine özel bir anneler günü hediyesi vermek için:) Ama bay Aşk da ülkesinden kalkıp onları orada ziyaret edebilir ve bir bakarsın periler işe karışır tatlı sürprizler yaşanır:) Öyle işte. Nası l dedikoducuyum ama muckss

10:10 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

saolun arkadaşlar

1:00 ÖS  
Blogger Oya Kayacan dedi ki...

Üzüldüm Neslihan. Annenlerin yaşadığı çok zor. "Yatan mı, bakan mı?" derler ya. Allah kolaylık versin hepinize.

8:13 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

oya abla cok cok saol

3:47 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa