11 Mayıs 2006

iş güç

bu kadar aşka ayrılan zaman yeter
iş zamanı,para kazanma zamanı(zaten kazanılan para yine london yollarına dökülecek ya neyse)
10 aylık işsizlik 10 gün sonra son buluyor ki güzel bir haber değil pek
bi kere önerilen işi de parayı da sevmedim
ama tekrar piyasaya giriş yapmalıyım
ayrıca tembelliğe de fena alıştım
nolur du sanki,ben de baba ya da sevgili-koca parası yiyen biri olsaydım,bundan gocunmasaydım,(aman gocunsam nolucak hiçbirinde para yok,allah sağlık versin) haydan gelen cilt bakımına gitseydi,bir elim avakadoda bir elim somonda olsaydı,bir ayağım Cannes'da bir bacağım Mauritius'a uzansaydı,dı dı dı,-di li geçmiş zamanın kipi ,hiç umurumda değil aslında da,artık rahat yaşama yaşları bunlar, haketmeyenin iyi yerde hakedenin hala tırnaklarıyla savaş verdiği bir dünya bu,zaten adil olduğunu kim söyledi, öyleyse tırnakları bilemeye devam ,savaşçı herkese kolay gelsin..

4 Yorum:

Blogger Oya Kayacan dedi ki...

İşsizlik çok fenadııııır. Adamı kötü kötü düşünmelere iteeeeer. Çalışan demir ışıldaaaar. Asılacaksan İngiliz ipiyle asııııııl. A aaaa, son cümleyi ben demedim. Töööövbe.

1:25 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

:) ilahi Oya abla,valla ingilizler konusunda genelleme yapmayalım ama haklısın,zaten benim L.genelin içine giriyor maalesef.Napalım ben de çalışıcam,ışıldıycam.

7:26 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Nessss Napolyon ne demişşş güzelimmmm ha söylememe gerek var mı? Yoookkk... O hatunlar işini bizden iyi biliyor. Helal olsun. Canın çekerse yap sende çekmezse boşver onları ben aynı fikirde değilim de yorum yapıp üstünde düşünme. İki kere iki dört eder. O kazancını bu şekilde elede ediyor. Onun boğazının eksikliği sana dokunmaz, tokluğu sana yaramaz. Başkalarından çevir kafanı kendine bak. Bak Madonnaya standart bir güzellik ve standart bir ses ile nerelere geldi. onun sermayesi bunlar değildi. Hatun bunlar üzerine oynamadı. Ne yaptı bir imaj yarattı kendine. Bir vitrin inşa etti. Bir marka oldu. Bir sonrakini çok iyi hesaplayan bir zekası vardı. Hep bir adım önden gitti. Ona kazandıran zekasıydı. Başkalarıyla hiç kıyaslamış mı sence kendini? Kıyaslasaydı bu kadar yükselirmiydi? Çok daha azını yapar bu da yeterdi. Ama hatunun derdi kendi ile. Bak kaç yaşına geldi. Kırkından sonra hamile kaldı yirmi yaş küçük kocası var. Daha bilmem neler. İlla birilerinin hayatına bakacaksan çevir o güzelim gözlerini madonnaya bak. Ama bence onada bakma sen dimdik kendi yüreğine bak. Sen bir yıldızsın. Bunu sadece sen bil başkalarının ne dediğini de asla umursama. Seni çok seviyorum ve yüreğine güveniyorum. Hadi bu sadece bir adım...Senin yaratılış nedenin ne benim ne de L...Biz sadece hayat arkadaşlarınız ve hepimizin derecesi farklı. Ama yaradılış amacı işte bu sadece kendinle ilgilidir. Sen buna oynadıkça sevdiklerini daha da mutlu edeceksin. Muckssss

10:55 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

kimseye baktığım yok zaten chloecim,ama ne doğru söylemişsin,hepimiz kendi çapımızda bir yıldızız,ben kalbimin iyiliğine güveniyorum bu dünyanın adaletsiz oluşu da bunu değiştirmiyor,öperim canım benim.

10:23 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa