3 Eylül 2006

insanın pin kodu

Bugünlerde şansa kafayı takmış durumdaydım ve bloguma insanların sahip olduğu şans faktörüyle ilgili bir yazı yazmayı planmaktaydım, bazıları niye şanslıdır,hep dört ayak üstüne düşer de mesela kendimden örnek vereyim ;yarım kadar yetenekli olmayan aynı meslekten biri neden benden daha çok para kazanıyordur ve piyasada bir ismi vardır diye kurtçuklar yiyordu beynimi kiiii bir yazı okudum.

Guney Afrikalı bir bilim adamı Douglas Forbes doğum tarihlerimizin kutsal matematiğine dayanarak bir keşif yapıp insanın pin kodunu çözmüş ! Dharma yayınlarının sahibi Cem Şen de kitapları yayınlamış.İnsanın pin kodu ve İlişkilerin pin kodu adlı kitaplardan yeni haberim oldu.Astrolojiden daha güçlü, nümerolojiden daha etkili yepyeni bir teknik, kişinin karakterini belirlemek ve onun yaşam yolculuğu sırasında diğer insanlara nasıl karşılık verdiğini belirlememizi sağlayan bir sistemmiş.

''Her birimizin programında, çevremize farklı şekillerde tepki verme olasılığı bulunmakta ve bu olasılıklar da bizi eşsiz birer bireye dönüştürmektedir. Pin Kodlarımızın her bir hanesinde on tane “aktif” on tane de “reaktif” özellik bulunmaktadır. Bu özellikler tıpkı, kişiliğimizin malzeme deposu gibidirler. Elimizde ne tür araçların bulunduğunu anlayarak, kişiliğimizin nasıl işlediğini anlayabilir ve bu sayede de yaşamımızdaki seçimlerimiz konusunda çok daha başarılı olabiliriz.''

''Başarısız bir ilişkiyi henüz başlamadan önce tanımak, ruh eşimizi bulmak, hangi iş arkadaşımız ile başarı kazanabileceğimizi bilmek, çocuğumuza hangi yaklaşımımızın arzuladığımız mükemmel sonuçları doğuracağını tahmin edebilmek, eşimizin gerçekte ne beklediğini anlayabilmek, şirketimizde başarılı ekipler kurmamızı sağlayacak bir yönteme sahip olmak hepimizin en büyük hayallerinden bir tanesidir. Bu sayede ne kadar çok acı ortadan kalkar ve kaçırılan ne kadar çok fırsat kaçırılmamış olurdu. “Şimdiki aklım o zaman olsaydı” lafını söylememize hiç gerek kalmazdı. Tüm ilişkilerimiz başarılı, doyurucu ve tatmin edici olabilirdi. Elbette, eğer ilişkilerimizin kaderini ve özelliklerini baştan bilebilmemizin bir yolu olsaydı! Artık bunun bir yolu var!''

Hayatımız kurtuldu mu,iyice karıştı mı kitapları okuduktan sonra anlıycam, konu ilginç ve karışık ,yorumu size bırakıyorum..

Cem Şen'in seminerlerine katılmak için
iletisim@klankitap.com

14 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

sekerim sanirim bana birileri yanlis pin kodunu 3 kere ust uste girmis, sistem kilitlenmiss aaaaa
bak...eylul geldi kara agustos'dan sonra. bu ay artik bizi kimse tutama...sen onu bunu bosver http://www.astrologyzone.com a gel..
gel vatandas gelll :)
operim. sohbahari sen karsilarim. nay nay.

9:22 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

zeynep mahvettin beni, nerden soktun beni şu susan miller'in sayfasına,umarım o kadar kötü bir eylül geçirmem,umarım o şanssız balıklardan biri değilimdir ve pin kodumda bu ay hep güzel sürprizler kodlanmıştır,cidden gecem mahvoldu.

11:29 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

aaaa :(
yok yok
bak sen her ay takip et. hersey guzel olacak. agustos icin de bana kotu seyler demisti, oyle kotu olmuyor merak etme.
hay allahım vicdan azabı duydum resmen
inanma zaten, ne de olsa fal..inanmaaa
soyledigi guzel seyler cıkıyor
kotuler cıkmıyor

10:23 ÖÖ  
Blogger bozukplak dedi ki...

şu adult center tabelası güldürdü beni :) ay yok centre ymiş .bu arada blogunu çok sevdim bundan böyle sık sık damlıycam :)

1:29 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

yazbukeycim başımla beraber:)

7:32 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Valla ben de cok merak ettim. Oku da cikarimlarini paylas. Ben bir tane kredi karti pinini aklimda tumamazken, 10 tane aktif, 10 tane reaktif pini nasil tutcam. Vay halimize :)

5:25 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

ubp kitabın ingilizcesini senin oralarda bulabilirsin sanırım, o pin kodlarını evren zaten yazmış,ezberlemen gerekmiyor :)

11:09 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Tembellik ya. Sen okuyunca, bi exec summary yapsan diyordum :) Benim simdi birikti okucak kitaplar cok. Buna sira gelene kadar diyorum, yap bir guzellik :D

5:30 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

ubpcim kısaca tembel diycem yok yetmiycek,tam karşılamadı ,yuf diyorum ,bak daha kısa :)

8:47 ÖS  
Blogger Pinkshake dedi ki...

Neeeees! Dur ben ariyim su kitabı merak ettim simdi! Daha gecenlerde usenmedim saydım hayatımda kac sifre vs. var ezbere bildigim diye, 22 tane cıktı. BUnlardan sadece 3 tanesi ortak, ama genel olarak birbirinin türevleri seklinde.
Ay ay kendimle ilgili sifreleri de aklımda tutuveriyim de daha faydalı bir is yapmıs oliyim :)

9:19 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

Garfield diyebilirsin kisaca tembel yerine :)
Ya da Bezgin Bekir :)

12:01 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

burcu 22 şifre mi ??? kasa da açarsın sen :)

pırtık hoşgeldin,4.yıla giriyorum ama git-gel istanbul 3 buçuk saat halinde,şu sıralar daha çok ist deyim.

ubp evet garfield tamam en sevdiğim kedi,ben de benzetirim kendimi.

2:01 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Garfield benzetilmeyecek karakter mi canim :)
Hayata o kadar rahat yaklasabilmei isterdim dogrusu

12:00 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

"bana şans dile" isimli bir savaş dizisi vardı fransız casus kadınlar falan beğenirdim okuyunca yazını hatırladım yine

11:37 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa