18 Mayıs 2009

oglum


hala yemek saatlerimiz iskence,masada 10 dakikadan fazla oturmuyor,benim kadar yemeyi ve yapmayi seven bir anne icin esef verici bir durum.
grannysinin onerdigi ,ingiliz annelerin pek kullandigi ve benim uzun sure vermekte direndigim fish fingers a bayildi,sabah kalkip onu yemek istiyor,yok artik diyorum,neyse sadece balik ve galete unu ve firinda pisiyor ama yaninda baska bisi yemiyor,ha bir de diger favorisi chicken goujons.
nisan ayindaki 20 derecelerimiz bitti,serinledi havalar, mart sanki,yagmur ruzgar,evde bunaliyor ama okula gitmeyi hep reddediyor.
cinli montessori egitmeni bakicisini sevmis gozukuyor,pek guzel anlastilar ve oynuyorlar,ama sadece haftada 2 saat.
hala cok dusuyor,cozemedim neden,bir balans sorunumuz var ama ne,cunku otururken ve hatta 4 ayak uzerindeyken bile dusmeyi basariyor benim oglum.
hala oglen uykusu,aksam uykusuna yatmamakta israr ediyor,butun gun uyumasa yorgun gozukmuyor.
babasina altini degistirtmiyor ve uykuya onun yatirmasini istemiyor,hep anneci hep anneci.
firsatini buldu mu ponda gitsin ordekleri beslesin,markete gitsin alisveris yapsin bayiliyor.
ingilizlerle turkce konusmamasi gerektigini cok iyi biliyor ama turkcesi daha iyi oldugu icin ingilizce kelime karsilinigi bulamadiginda isaretle anlatiyor ya da bildigi kelimelerden secip kendini kurtariyor.
hala yogaya basliyamadim,bir oyun goremedim,ben kendim icin hicbisi yapmiyorum,acaba bu emegimin karsiligini alacak miyim bu cocuktan cidden merak ediyorum.
hala hayatimin aski ve hep oyle olacak,ne yaparsa yapsin..

1 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

sapkaya bayildikkk..
nerelerdesiniz bu aralar,ses soluk cikmiyor

LeyLa

3:41 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa