17 Temmuz 2009

1 haftanin notlari


oglumun fotograf cekme calismalari suruyor,bu son eseri,kafami tutturamadi ama olsun,yakinda o da olur.
londranin havasi genelde sonbaharin ilk gunleri gibi,ama soguk baslayan gun yagmurla devam edip sonra hafif isitan bir gunes de acabiliyor,evden cikarken 3 mevsime gore hareket etmek gerekiyor.
oglum hala istanbuldaki evimize gidelim diyor,cok uzuluyorum,sebebini cozemedim.
aslinda dusundugumden daha erken donmeyi planliyorum,bu domuz gribi senaryolari beni cok ama cok korkutuyor,keneden kactik gribe tutulduk bir durum var,her gun gelismeleri takip ediyorum,buralarda gidisat hic ic acici degil..
27.ayin icinde bezi biraktik iste,sadece yatarken olasi kazalara karsi bez bagliyorum ogluma ama genelde kuru kalkiyor,cisini kakasini soyluyor artik benim kocaman oglum.Ne rahatlikmis bez almamak ve baglamamak,yeni donlar alicam simdi ona.
yeni cikan kabaklari galiba salyangozlar yedi,en az 3-4 tanesi telef oldu umarim aynisi gozum gibi baktigim domateslere olmaz.
bu londrayi cok sevdigim halde beni cok yoruyor,ben buraya galiba sadece gezmeye gelmek istiyorum artik, zaten su grip meselesi bir atlatilmadan donmiyecegim bir sure.
yani buyuk buyuk kararlar zamani yakinda...

7 Yorum:

Blogger hayal dedi ki...

Ah canım ne zor karar.. İst.a mı döneceksiniz? Buralarda biz yanındayız merak etme :)

10:23 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

valla dusunuyorum donmeyi de babamiz durumdan hoslanmiyor,bir yandan orasi cok sicak dayanamiyorum,ay bilmiyorum aybala ben hangui ulkeye yerlessem yahu:)

12:26 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

nes'cim londra gercekten yoruyor insani,benim de donesim geliyor ama yeniden bir hayata baslamak zor geliyor bu yastan sonra,zaten kelosh hayatta gelmez....gribe de dikkat edin ne olur,artik heryerde gercekten....oglusunla gecirdigin ozle zamanlara hayraniz biz,cok tatlisiniz,surekli aktif:)xx

8:44 ÖS  
Blogger Ingiltereden Alisveris dedi ki...

merhba resimleriniz cok guzel.oglusun tam ingiliz sarisin :)
istanbuldan yeni donduk cidden sicak cok sicak. ilk def a dondugumzde havanin soguk olduguna sevindim inan. istanbul guzel aynen pazar carsi aliskanliklari ozluyor insan ama orasida londra kadar yorucu.benim esimde sanirim orda yasayamam diyenlerden. belki tonla paramiz olsa yasar ama bilemiyorum duzene cok alismis galiba.
sizin icin herseyin hayirlisi olsun.

11:44 ÖÖ  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

sibel
kelosha gecmis olsun,umarim herkes kolayca atlatir gecirir su mereti,ben su an odu patlayan bir anne olarak yasiyorum.

s.b.nose
sicvaktan kactim swine flu diye kafayi yiycem,sicak olsun virus olmasin mi acaba,donesim var valla.

1:31 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

kafamdaki grip senaryolarini zar zor atmis haldeyim ama yazdiklarini okuyunca panigim yine artti.
metroda,kalabalik ortamda maske takarim,dezenfekte urunler kullanirim,yedigime icitigime dikkat ederim diyordum. Boylece de "Londra'm geldi,gitmem lazim huzursuzlugumu" atarim diye kendimi telkin ediyordum. Yine panik oldum ben yaaa(((
LeyLa

2:37 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

leyla
ben olsam gelmem bir sure buraya
evet bazi insanlar hafif atlatiyorlar ama salgin her gecen gun artiyor,gerci kisin daha fena olacak durum,bilmem ben annelikten dolayi yasiyorum bu dertleri,herkes benim gibi endiseli-panik anne modeli degil.

5:24 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa