13 Mart 2006

Gunes'den















Ben bulurum bi kutu arkası, saklayacak bu hissettiklerimi de. Asıl ünümü saklamakdan edindim. Nasıl olsa yarın geçer, yarın geçmeyenlerin bedelini ödedim. Kalmadı saçmalamalara borcum. Yanlış soruya doğru cevap verilmez misali, yamuk çizilmiş kenar süsünü ne kadar düzeltirsen düzelt, o hep bi yamuk kalıyo.
Gençlik zaman kaybı, orası muhakkak ( Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler ) Ne çok severdim kendimi. Hiç de tamamlamaya kalkmazdım sevilmeye muhtaç tarafımı. Hep kendi kaleme gol attım, skoru yüksek, kaybı bol oldu. Şimdi bu maç nerden döner onu bilmiyorum. Bir türlü denkleştiremedim doğru zaman doğru yer kavramını, ya zaman yetişmedi mekanlara yada mekanlar zamansızdı,, Ben hep erteledim, yerine bıçakların üstüne koşmayı seçtim, yaraları sardıkça ertelediklerimi unuttum. Soğudu artık yaralar ya ertelediklerim,,, yok olmuşlar,, Yaşamın kısa kalırsa yapabileceklerine, kabullenmek oglunluk değil mecburiyettir.
Gelirken 35'e ağır başlı hissediyorum kendimi, olduğumdan değil, başka olamayacağımdan

2 Yorum:

Blogger Tijen dedi ki...

sagol yazdigin için nes!
yanitimi burada vereyim dedim. güzel bir hafta geçirmeni diliyorum. senden londra'yi dinlemek güzel olacak.
artik çok fazla site var ve benim hattim da giderek yavasliyor (hala adsl'ye geçemedim de) o yüzden çok fazla gezinemiyorum bu aralar.. ama söz arada ugrayacagim sana.
tijen

8:33 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

son satira bayildim,kendimi gordum sanki..seni sobeledim arkadasim,kabul edersen:)

1:05 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa