17 Mart 2006

kotu uyudum kotu uyandim
guzel bir aksamdi halbuki,nerede neyi yanlis yaptik, nasil bozduk ayarlari bilmiyorum
bildigim az sey var gibi geliyor zaten
cok ama cok okumali,seyahat etmeli,insan tanimali,sakalasmali,gulusmeli,bu kisacik hayatta baska ne var ki, bi de askla yemek icmek iste..
bu site o yuzden var,cok arkadas,bilgi,gorgu,sevgi icin,ama henuz yolun basi oldugundan mi yoksa teknik ayarlari iyi yapamadigimdan mi pek musterim yok,ya da bana oyle geliyor,insanlar deliler gibi okuyor beni,belki...
Istanbuldan da haber yok 2 gundur, noldu benim canim arkadaslarima,kimse acmiyor mu artik bilgisayar denen mereti, 80 li yillara mi donduk,biliyorum ne internet ne cep telefonu olmadan yasamazsin sen,biliyorum aksini soyleme bana inanmam..
hayat senin yarattigin omur uzunlugu,sevdigini sen seciyorsun,saglikli ol yeter diycem, kalbim elvermiyor diyemiyorum,hep ask olsun hayatinda ama huzurlusu,ama yasina gonlune uygunu..
kotu uyandim,bak biraz gunes acti,sanirim 6 dakika parlatacak evin onundeki parki,halim yok hareket etmeye,zaten insanin gonlu olmadiktan sonra..

6 Yorum:

Blogger Oya Kayacan dedi ki...

Tesekkur ederim Neslihan, iyi ki gonderdin adresini. Yoksa seni bulmam zaman alirdi. Okudum yer yer, goz gezdirdim yer yer... Iste bu, cok guzel, hem de cok. London -Istanbul hattinda basarilarinin devamini dilerim:-)

Haa, bir de iyimser olmak icin oyle guzel nedenler var ki... (Kotumser olmak icinse milyonlarca fazlasi!)

7:57 ÖS  
Blogger aklimdangecenler dedi ki...

Ben burdayim, okuyorum ;-)

7:05 ÖÖ  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

bende okuyorum nes'cim..negatif olma,insan zamanla buluyor okuyuculari,hatta yorum yazicak cesareti olanlari..negatif olma arkadasim...

sevgimle...bakayim dersine iyi calistin mi:)

3:58 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Bende varım artık:) Umarım burada olmam senin için anlamlı olur:)Yorumlara ihtiyacımız var, insan bazen kendini duvarlara konuşuyormuş gibi hissediyor.

2:24 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

buraya yorum yazan herkesin ama herkesin anlami var artik ,saolun varolun,mutlu ve huzurlu olun, olalim..

9:39 ÖS  
Blogger Unknown dedi ki...

yine yazsanıza:)

11:03 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa