19 Nisan 2006

yavastan..

suya girdim islandım,iyi geldi..
tunelin ucunda ısık goruldu,umut dogdu.
ben o ısığı bu karanlık tunelden daha once gectiğimde koymustum..e unutmusum..
kendi ısığımı kendim buldum, tozunu almak kaldı.
hayırlısı.....

(chloe ve sibella sizin ısığınız hic eksilmesin,saolun,varolun)

6 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Sesini duymak ne güzel:) Derin bir soluk aldım. Buraya yazmasan bile beni habersiz bırakma olur mu...Mailimi biliyorsun

10:31 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

sen o ozel kadınlardan biri olmalısın,insanın hayatını kolaylastıran,umarım kıymetin biliniyordur,ben biliyorum uzaktan ve sanal olarak,ama teknoloji bizi bu hale getiren,yine de blogum saolsun ki seni tanıdım,ne guzel..

1:02 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Nes sözlerin gurur verdi teşekkür ederim:) sevgili arkadaşım.

Sen hayattan istemekten korkma olur mu? En hayırlısını dilemekten korkma. Eğer bu dünyada yapacak işlerin bitseydi biri fişini çekerdi çoktan. Hala nefes alıyorsan bu dünyada bu demek oluyor ki : sana hala ihtiyaç duyan birileri var .

Sadece düşüncelerini seç. "Olacak olan olur" de kendi kendine. Bunları söylemesi kolay biliyorum. Ama sırf bu yüzden, kolay olduğu için ben kendi adıma bunları mantram olarak sık sık tekrarlıyorum. Böyle düşünmeyi SEÇİYORUM. Lütfen sende bunu seç, başını dik tut ve hayata "hadi bakalım! elinde bana göre ne var? ha" bakışını fırlat. Yaz bol bol. Seni dinleyenler var unutma. Kendimizden birşeyler bulmasak dinlemek bu kadar kolay olurmuydu? Yalnız değilsin bu savaşta:)) Gel birliğine teslim ol asker:) Bir de buuu var : MUCKKKKKKKK

2:20 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

chloe cok guzel yazmis nes'cim..bak kaniti da senin isigini yine kendin bulman..ne komik di mi,bende uzuluyorum,uuluyorum,yine cikis yolumu kendim buluyorum,en azindan buluyorum ve hala savasiyorum..isteklerini eksik etme,istekler er yada gec gerceklsetirilmek icin var,daha da onemlisi hayaller,whats the point of having dreams if ur not gona make them happen diyor ya burda bi reklam,ben hep bunu hatirlatiyorum kendime..sevgimle..hersey duzleince sibella'da kutlariz guzel gunleri

3:07 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

chloe varol..
sibelcimm,canım ,Londra hemserim,sizler olmasanız bu blogun tadı tuzu olmayacak,daha yeniyim,2 aylık bebek blogum diye ugrayan olmuyo,bi de depresif yazınca ..
saolun kızlar,renk veriyosunuz hayatıma.

6:10 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

Depresif yazmıyorsun gerçekleri yazacak kadar cesursun. Bu sözümü sakın unutma: bir gün gelecek anlattıklarınla şu anda düşündürdüğün gibi güldüreceksinde :) hemde kahkahalarla. Duygularını olduğu gibi dökmek cesaret ister. Kafanı dik tut. Hadi bakalım ayaklarının üstünde yükseldiğin günü, yıldız olmaktan sıyrılıp:) güneş gibi en tepede parladığın günü yazman için sabırsızlanıyoruz.

11:23 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa