27 Mart 2006

donus



birazdan anahtar kapida cevrilecek ve beni almaya gelicek gun ortasi, ofisden izin aldi son gunumde yarim gun dahi olsa benimle olabilsin diye.Kofte yaptim, cok sever, hazirlayip koydum dolaba, kizartip yer, belki firinda pisirir, beceremez yemek isini, yine ready meallere donecek, sagliksiz, ve ben onu dusunup ne yedi bu aksam acaba diye endiselenicem ,zayifliycak bak, ben hazirlamazsam yemek aklina gelmez ki.

Ekmek de yaptim, bu hamur isi insanin ruh haliyle ilgili olmali, ustu asagi dogru coktu iste biraz, hafifce de yandi( benim ruhum da oyle bak hafif yanik bugun),olsun tadi hala guzel, yer beni hatirlar, o doysun ben doyarim.

birazdan gelicek, hazirlanmaliyim, bavulum hazir yarin sabah ki ucaga, hoscakal Londra, cok yakinda gorusmek istiyorum senle,arayi acma...

I miss you already L, please dont let me go..

5 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Dont go babe, your my all. Stay and look after me . Pleeeze dont go :((

11:30 ÖS  
Blogger Oya Kayacan dedi ki...

Kim geliyor, kim gidiyor, sabah sabah herşeyi birbirine karıştırdım sevgili Neslihan. Misafire yaptığın yemeklere bayıldım. İnegöl yanına o kuskus nefis gitmiştir. Ben ham yerim, ham ham, pek de severim. Hele prosciutto crudo. Off derim.

9:58 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

ben gıttım Oya ablacım,daha dogrusu geldım Istanbula ,memlekete,kafan karısmasın:)

5:22 ÖS  
Blogger Sndrfknella dedi ki...

Baştan okumaya başladım buraya gelince burnum sızladı, boğazım düğümşendi :((( Hele de L.'nin commentini okuyunca içim acıdı. Neyse ki azıcık da olsa sonlardan da okumuştum da aklım rahat ;)

Sevgiler :)))

4:48 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

╚► http://www.turkseksizlee.blogspot.com

6:17 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa