10 Nisan 2006

haftasonu maftasonu
















arkadaşımın yazıp yonettiği oyuna gittim,gurur duydum onunla,ağladım saçmasapan.

beden de istedi ruh da, yemek yaptım, ki L. olmayınca tek başıma akşam yemeği filan hazırlamanın eski tadı yok.Ama acımdan olecek değilim ya, filizlendirmeye çalışıp da başarılı sonuç alamadığım maş fasulyem( ki filizi 2-3 pounda satılıyor Fresh&wild'da), anlamadım, yarısı filizlendi,yarısı sert kaldı, e fasulye bu,deli posteki sayar gibi içinden filizi çıkmamış olanları ayıramıyacağımdan( tamam belki biraz deliyim,evet denedim,olmadı), haşlayıverdim,içine de ıspanak koydum,bol karabiber, biraz kimyon biraz nutmegle tatlandı, yanına tam buğday unundan 4 farklı roll yapıldı,cevizli, zeytinli,biberiye ve deniz tuzlu,haşhaş ve ayçekirdekli.

L. aradı, yazın erkek arkadaşlarıyla San Fransisko'ya gidecekmiş,canım sıkıldı.

saçma dizilere bakıldı,bu oyuncucuklar kim,ne işi var bunların tv de dendi,Gügü'yle yeni bir dizi ve show programı için çalışmaya başlamamız gerektiği konusunda anlaşıldı.

yağmurlar bitti, yine gelsin ,başımla beraber, ama çatıda ki delik kapansın once,ruhlarda da delik açılıyo sonra.Gügü'yle telefonda konusuyordum,dedim ki ' ağlıycam artık bak temizlediğim duvar kabarmış yine,çünkü adam zamanında gelmedi tamire,yağmur yağınca o da suyu yiyince döküldü yine'.' Olsun ' dedi ' sus ,insanlar hastalıklar geçiriyor,yine boyarsın,alırsın kahveni keyifle yaparsın.' Yakın bir arkadaşımız ,daha genç, bizim yaşlarda, bir yıl içinde 2.ameliyatını oluyor işte.İyileşicek,inanıyorum,benim inancım bişeyleri değiştiriyorsa eğer, en azından oğlu için iyileşicek, herşeyi atlatırız, sağlık ve huzur bizle olsun,ama sağlık sadece bedende değil, ruhumuzda da olsun isterim,hepimizin..

7 Yorum:

Blogger YesilErik dedi ki...

Ispanakla nutmeg'in uyumu, himmm :) Duvarin cok sirin olmus sapkalarla. Takma kafana, sinir bir durum elbette ama arkadasinin onerisini sevdim. Elinde kahveyle, keyifle boyama guzel geliyor kulaga.

5:11 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

bende sevdim arkadasinin onerisini,bosver sikma canini(bunu kendime de soyluyorum) cok sukru ac degiliz,acikta degiliz..gecer zor gunler,ayriliklar..sansli L,benim en buyuk hayalim san fransisco-golden gate alti yuruyus falan..rollar super olmus..bu arada nescim piping bag i nasil cevirirsin ya,ben kafayi yedim de bulamiyorum,sozlukte de yazmiyor...iyi haftalar canim,sikma canini,oralain tadini cikar..

6:21 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

ya gel ben sana istediğin kahveyi yapayım,fındıklı mı istersin irish cream mi, ama bıktım alçı ve boyadan erikcim ya..
sibelcim bagpipe yani gaydadan bahsetmiyorsak,pasta suslemede kullanılan krema torbası olabilir soylediğin sey.Ama tam adını bilemedim,pastacılıkta başka bir terim kullanılıyor belki,seni yanıltmayayım.

7:48 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

sibel krema sıkma torbası da diyen var galiba yaw..

8:56 ÖS  
Blogger Çileksuyu Sibel dedi ki...

tamam canim benim saol.bende oyle bilumum isimlerle tasvir etmistim,dedigin gibi ozle bir ismi olabilir..sana da oluyorm u bilmiyorum ama bazi seyleri ceviremiyorum,acaba sonra okuyucular ne diyo diyorlar mi merak ediyorum..mesela icing icin de birsey bulamadim ben..:0)neyse canim sana kolay gelsin..xx

11:18 ÖS  
Blogger Nes london-ist dedi ki...

icing olsa olsa krema olabilir,bazı şeyler zaten tam cevrilmiyor,ama ben turkcesini bulamadığım zaman ingilizce yazıyorum maalesef,nutmeg yazmısım mesela.Ayıp oluyo,terbiyesizlik oluyo belki,'ay siz turkcede nasıl diyosunuz' gibi bi anlam cıkıyo sanki,ama hep ingilizce dusunup konusunca bazı kelimeler unutulabiliyo iste..

1:32 ÖS  
Anonymous Adsız dedi ki...

offfff cok guzel gorunuyor ekmekler. Hatirlatmama gerek varmi dietim hala devam ediyor ve aklimi yoldan cikariyorsun bu goruntulerle

7:37 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa